Advertentie verwijderd

Appartement Otto Verdoornplaats in Rotterdam

3067 AR Rotterdam (Zuid-Holland)

€620 Huurprijs p.m.
80 m²
1 kamer
Gemeubileerd

Over deze woning

Per direct beschikbaar, een kamer in een studentenwoning! Centraal gelegen 4-kamer appartement met balkon gelegen op de 3e etage en berging op de begane grond.

Het appartement is gelegen in het Lage Land, een wijk welke centraal gelegen is ten opzichte van het Kralingse bos en Prinsen Park, het Alexandrium en winkelcentra genaamd Het Lage Land welke zich uitstekend lenen voor al uw dagelijkse boodschappen. Uitvalswegen A16/20 zijn nabij. Tevens ligt de woning op 10 minuten fietsen van de Erasmus Universiteit en binnen 10 minuten met het openbaarvervoer (trein, metro of bus) bent u in het centrum van Rotterdam.

Er zijn 2 kamers beschikbaar in deze portiekwoning. Samen met 2 medehuurders maak je gebruik van de woonkamer, de badkamer en de keuken en beschik je over een eigen slaapkamer.

De huurprijs van de ruimte is inclusief meubilering, stoffering, gas, water, elektra en internet.

Interesse? Meld je aan op onze website linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. en vul je algemene gegevens in. Op basis van een selectie van documenten en motivatie maak je kans om uitgenodigd te worden voor een bezichtiging.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1967
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
80 m²
Inhoud
250 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Otto Verdoornplaats Rotterdam

Extra informatie

Toilet in badkamer
Aan park
In woonwijk

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 620 p/m
Beschikbaar per
Direct