Advertentie verwijderd

Appartement Niels Bohrplaats in Rotterdam

3068 JK Rotterdam (Zuid-Holland)

€950 Huurprijs p.m.
90 m²
4 kamers
Kaal

Over deze woning

optie

DEZE WONING STAAT ONDER OPTIE!

Ruime 4-kamer huurwoning (ca. 90m2) met balkon en berging op de zevende verdieping in de groene wijk Ommoord. Het NS-station Alexander en de winkelcentra Hesseplaats, Binnenhof en Alexandrium zijn in de nabije omgeving te vinden. Bel direct voor een bezichtiging.

INKOMENSNORM: € 43.575 BRUTO PER JAAR

Rustig, gezellig en vooral groen Ommoord is gelegen in de luwte van het stadhart. Niet alleen de wijk heeft een groene aanblik, ook de omgeving is rijk aan natuur: het wijkpark Ommoordse Veld, Bergse Plassen en de Rottemeren. En dan zijn er nog recreatiegebied het Kralingsebos, de Kralingseplas en de Zevenhuizerplas met een stadsstrand in de naastgelegen wijken Kralingen en Nesselande.

Overige voorzieningen De afstand naar het centrum is goed te overbruggen, met de auto en het openbaar vervoer. Via de A20 is de wijk snel te bereiken en te verlaten. U kunt de dagelijkse boodschappen doen in winkelcentrum Hesseplaats of de Binnenhof en het bekende Alexandrium is nabij. Er is zelfs een treinstation.

Begane grond Centrale overdekte en afgesloten entree met lift. Voor het complex ligt een groot parkeerterrein voor de heilige koe.

Zevende verdieping Entree, tochtportaal, ruime woonkamer met toegang tot het ruime balkon, drie slaapkamers en aparte keuken (eenvoudige opstelling). Badkamer, toilet en berging.

Circa afmetingen: Woonkamer: 6,74 x 3,68 Keuken: 2,21 x 3,98 Slaapkamer 4,61 x 2,99 Slaapkamer 4,21 x 2,10 Slaapkamer 3,34 x 1,99 Badkamer: 2,10 x 1,44

Algemeen: Oppervlakte ca. 90 m2; Huurprijs € 950,- per maand excl. servicekosten; Oplevering per direct; Bouwjaar omstreeks 1968 (buitenzijde recent gerenoveerd); Verwarming en warmwater door middel van CV-combiketel

Ondanks dat deze aanmelding door ons met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, zijn deze uitsluitend indicatief en bedoeld als voorbeeld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Aan deze aanmelding kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1968
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
90 m²
Inhoud
234 m³
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Niels Bohrplaats Rotterdam

Extra informatie

Balkon
Lift
Opslagkamer
Aan rustige weg
In woonwijk
Vrij uitzicht
Bij winkelcentrum
Bij station
Bij school

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 950 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar