Advertentie verwijderd

Huis Rozegaarde in Rotterdam

3075 VJ Rotterdam (Zuid-Holland)

€115 Huurprijs p.m.
86 m²
4 kamers
1922

Over deze woning

Aanvragen voor bezichtigingen lopen enkel direct via makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Gelieve contact met hen op te nemen.

Deze antikraak woning met meerdere slaapkamers, ruime woonkamer, keuken en badkamer komt binnenkort beschikbaar. Ook beschikt de woonruimte over een achtertuin en een voortuin. Voor deze antikraakwoning zijn wij bij voorkeur op zoek naar stelletjes / twee personendie de woonruimte samen gaan betrekken.

Woningen in Vreewijk worden gerenoveerd

Vreewijk heeft een bijzondere plaats in de geschiedenis van de Nederlandse stedenbouw en architectuur. Het is een van de eerste en grootste tuindorpen in ons land en uitgeroepen tot beschermd stadsgezicht. Het tuindorp is toe aan een grondige opknapbeurt. Na 100 jaar ziet het er nog steeds prachtig uit en lijkt er op het eerste oog niet erg veel veranderd. De woningen voldoen alleen niet meer aan de eisen van de moderne tijd. De woningen worden de aankomende jaren dan ook allemaal opgeknapt. Tot die tijd worden de tijdelijk leeggekomen woonruimtes beheerd door makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. die ze dan als antikraak woningen mag aanbieden.

Over de omgeving

Voor je dagelijkse boodschappen kun je te voet naar een dichtbijgelegen supermarkt. Ook kun je lopend naar Groene Hilledijk waar je vele winkeltjes zult vinden. Bus- en tramhaltes vind je om de hoek en diverse uitvalswegen en snelweg A20 zijn snel en eenvoudig te bereiken.

Maandelijkse kosten

Wanneer je met twee personen in deze woonruimte gamakelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. betaal je € 115,- per persoon per maand. Wil je deze woonruimte toch liever alleen bewonen dan betaal je € 175,- per maand. De kosten zijn exclusief gas, water en elektra. Voor deze woning betaal je geen servicekosten.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woning.

Direct naar dit object

Let op: Dit betreft een tijdelijk huur- of antikraakwoning. Bij deze makelaar dient een eigen account te worden aangemaakt. Kosten hiervoor bedragen 15 euro per jaar.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Bouwjaar
1922
Woonoppervlakte
86 m²
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Rozegaarde Rotterdam

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 115 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar