Advertentie verwijderd

Appartement Walchersestraat in Rotterdam

3083 NR Rotterdam (Zuid-Holland)

€580 Huurprijs p.m.
50 m²
2 kamers
Kaal

Over deze woning

Ben je opzoek naar een 2kamer woning met tuin, dan is dit dé perfecte woning voor jou in Carnisse wijk! Carnisse is een veelzijdige buurt met karakter. De buurt heeft een centrale ligging en in de omgeving heb je tal van voorzieningen. Van bakker tot supermarkt, Wijnbar Koffie en Ambacht met gezellige live muziek avonden, een breed aanbod van eetgelegenheden tot kinderopvang. Binnen een loopafstand van 15 minuten vind je winkelcentrum Zuidplein, Theater Zuidplein, Zwembad Charlois en beurs- en evenementenhal Ahoy. Metro- en busstation Zuidplein biedt openbaar vervoer in alle richtingen waaronder de binnenstad en via de Maastunnel ben je zowel met de fiets als auto binnen 10 minuten in het centrum. Mogelijkheden tot sporten, spelen en recreëren vind je ruimschoots in het Zuiderpark. Voor de dagelijkse boodschappen is er een heel divers aanbod rond de Dorpsweg, de Katendrechtse Lagedijk en Pleinweg, van toko tot welbekende supermarkten.

Indeling:

  • Entree via het open portiek naar de woningentree; gang voorzien van gangkast en meterkast
  • Sfeervolle woonkamer aan de voorzijde
  • Slaapkamer I aan de achterzijde met vaste kast, en toegang naar de achtertuin.
  • Badkamer met toiletruimte, douche betegeld
  • Basis keuken met net werkblad, lichte tegel en toegang naar de achtertuin.
  • Achtertuin is voorzien van betegeling met toegang naar de schuur en gelegen op het zuidwesten, de schuur is ook bereikbaar via het achterpad.

Huurcondities: Huurprijs: €580,- de huurprijs is excl. de nutsvoorzieningen g/w/l en internet Waarborgsom: staat gelijk aan 2 maanden huur Huurperiode: minimaal 12 maanden Inkomenseis: inkomen middels loon uit arbeid, met een minimale bruto maandsalaris van 3 maal de huurprijs Wijze van oplevering: kaal Er worden geen uitlatingen gedaan over het toewijzingsbeleid

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging nodigen wij u van harte uit contact op te nemen met: Kolpa VVS

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Benedenwoning)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
50 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Walchersestraat Rotterdam

Extra informatie

Tuin
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 580 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar