Advertentie verwijderd

Appartement Straatweg in Rotterdam

3051 BG Rotterdam (Zuid-Holland)

€1.095 Huurprijs p.m.
61 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Beschikbaar vanaf 1 mei 2021.

UNIEK WONEN AAN DE STRAATWEG-HILLEGERSBERG!

Op een steenworp afstand van het gezellige centrum van Rotterdam is deze ruime drie kamer bovenwoning vrij gekomen. De woning is beschikbaar per telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Wonen in deze leuke, gezellige wijk? Geef je interesse dan snel aan ons door!

Indeling De woning ligt op de eerste verdieping in een gezellige straat met uitzicht op de Kleiweg en voldoende (betaalde) parkeerplaatsen in de straat. De keuken is gesitueerd aan de achterzijde. vanuit de keuken kom je in de badkamer. Deze is voorzien van een douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Een ruime slaapkamer aan de achterzijde met een oppervlak van ca. 16 m2. De ruime woonkamer is gelegen aan de voorzijde te bereiken. De kleine studeerkamer is eveneens aan de voorzijde gelegen. Deze heeft een oppervlak van ca. 6 m2. Aan de achterzijde bevindt zich een ruim balkon op het Westen.

De woning wordt begin mei voorzien van een nieuwe keuken en cv installatie.

Kenmerken: – Huurprijs € 1.095,00 per maand – Bouwjaar: 1923 – Woonoppervlakte: ca. 61 m2 – Beschikbaar per telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

  • U dient aantoonbaar inkomen te hebben uit werk, over de afgelopen 3 maanden.

Interesse in deze woning? U kunt reageren door een mail te sturen naar emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1923
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
61 m²
Inhoud
146 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Straatweg Rotterdam

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.095 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar