Advertentie verwijderd

Studio Pleinweg in Rotterdam

3083 EJ Rotterdam (Zuid-Holland)

€745 Huurprijs p.m.
20 m²
2 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Luxe gemeubileerde studio met eigen balkon, keuken en douche te huur

Locatie

De Pleinweg dankt zijn naam aan het feit dat het 2 pleinen met elkaar verbindt, Zuidplein en Maastunnelplein. Voordat de Van Brienenoord brug werd gebouwd was de Pleinweg een belangrijke verbinding tussen Rotterdam-Zuid en Rotterdam Noord.

Vandaag de dag is de Pleinweg een levendig gebied in Rotterdam Zuid. Rondom de Pleinweg vind je diverse winkels en voorzieningen. Maar ook het centrum van Rotterdam-Zuid, Hart van Zuid ligt achter de Pleinweg. Dit gebied wordt momenteel ontwikkeld tot een woonplek voor studenten en young professionals. Er worden niet alleen veel nieuwe appartementen gebouwd, ook kan je hier steeds meer leuke restaurantjes vinden en tref je hier een geheel nieuw zwembad. Kortom de ideale woonplek voor jou als student of young professional!

Deze studio bevindt zich op de top etage van de woning en kan gezien worden als een klein appartement. Met een eigen afzonderlijke badkamer, keuken en ruim balkon heb je op deze plek alles wat je nodig hebt.

Indeling woning

Kamer

Gemeubileerde studio van ongeveer 20m2 Geschikt voor 1 persoon Gesitueerd op de tweede etage aan de achterzijde Volledig luxe en trendy gemeubileerd De kamer is afsluitbaar door middel van een slot.

Gedeelde faciliteiten

Gedeeld toilet

Omgeving

Openbaar Vervoer binnen enkele minuten te bereiken In de nabije omgeving diverse winkels en supermarkten Erasmus Medisch centrum 13 minuten fietsen Hogeschool Rotterdam 14 minuten fietsen Codarts, (jazz, pop, wereldmuziek) 11 minuten fietsen

Financieel

Huurprijs: € 745,- incl. gas/water/licht en internet Borg: 2 maand huren of Skip Deposit Maandelijkse bijdrage gemeentelijke belastingen: € 17,00 Servicekosten: € 29,50 Eenmalige afname lakenpakket + handdoeken € 70,-

Huurprofiel: (internationale) student of young professional tot ongeveer 32 jaar De kamer is geschikt voor 1 bewoner

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
20 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Pleinweg Rotterdam

Extra informatie

Balkon
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 745 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar