Advertentie verwijderd

Appartement Hudsonstraat in Rotterdam

3025 CB Rotterdam (Zuid-Holland)

€925 Huurprijs p.m.
64 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Een leuk appartement op de Hudsonstraat in de populaire wijk ‘Delfshaven’. Dit appartement heeft uitzicht op het Dakpark. Openbaarvervoer en diverse winkels op loopafstand.

Indeling:

U komt via de entreedeur binnen in de gemeenschappelijke hal. Hier kunt u de trap pakken naar de eerste verdieping. Hier bevindt zich de voordeur van het appartement. De woning heeft een oppervlakte van circa 64m2. De woonkamer met keuken zijn gelegen aan de achterzijde van de woning. De keuken is uitgerust met koelkast, vriezer, vaatwasser, afzuigkap, oven en wasbak. Vanuit het woongedeelte is ook de badkamer en het balkon te bereiken. De badkamer is uitgerust met douche, toilet en wastafelmeubel met spiegel. De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van drie grote kiepramen. Verder is de woning volledig voorzien van centrale verwarming, dubbelglas en een laminaatvloer.

Huurcondities:

  • Huurprijs: €925,- (€925,- kale huur)

  • Inkomenseis: maandelijks bruto-inkomen minimaal 3 keer de huurprijs of student(en) met borgsteller

  • Waarborgsom: €925,- (1 maand huur)

  • Huurperiode: 12 maanden, daarna onbepaalde tijd

  • Wijze van oplevering: gestoffeerd

  • Beschikbaar: 6-05-2021

  • Bezichtigingsmoment: geen groepsbezichtiging maar een video beschikbaar

Bij deze woonruimte werken wij als verhuurmakelaar voor de eigenaar. Wilt u de woning bezichtigen? Neem dan contant met ons op. Dit kan telefonisch of via de mail contact.

*De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Anderzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatie.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
1913
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
64 m²
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Hudsonstraat Rotterdam

Extra informatie

Balkon

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 925 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar