Advertentie verwijderd

Appartement Moerkerkestraat in Rotterdam

3081 RN Rotterdam (Zuid-Holland)

€860 Huurprijs p.m.
55 m²
2 kamers

Over deze woning

LET OP!!! OPEN HUIS OP 30 JULI VAN 6 UUR TOT 7 UUR!!!

Te huur aangeboden een leuke frisse 2 kamer appartement gelegen op de 1e verdieping aan de Moerkerkestraat in Rotterdam-Zuid.

De ligging is uitstekend, met diverse voorzieningen op korte loopafstand. Denk aan: winkels, bakkers, supermarkten, scholen, openbaar vervoer en aan de achterkant van de woning een leuke speelplaats voor kinderen.

Deze woning is geheel voorzien van zeilen vloer in de woonkamer en slaapkamer en mooie tegelwerk in de badkamer en keuken. Cv-ketel is aanwezig en tevens goed onderhouden. Ook is dit appartement geheel voorzien van dubbele beglazing, kunststof kozijnen en verse stucwerk in alle kamers.

Indeling:

Entree in de hal met rechts een ruime woonkamer met veel lichtinval. Verderop in de hal bevindt zich aan de linkerkant de badkamer en toilet voorzien van mooie tegels en aan de linkerkant een ruime slaapkamer met verse stucwerk in wit. De hal komt uit op een zeer ruime keuken voorzien van een aparte eetruimte. De keuken is volledig betegeld in wit en lichte zalmkleur. Ook geeft de keuken toegang tot een ruime balkon met uitzicht op groen.

Omschrijving:

Type woning : appartement Aantal kamers : 2 kamers Woonopp. : 55m2 Centrale verwarming : Ja Dubbele beglazing : Ja Balkon : Ja

Prijs : E 860 excl. Huisvestingsvergunning vereist

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Woonoppervlakte
55 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Moerkerkestraat Rotterdam

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 860 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.