Advertentie verwijderd

Appartement Vinkenstraat in Rotterdam

3036 XP Rotterdam (Zuid-Holland)

€1.400 Huurprijs p.m.
96 m²
4 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

LET OP: vanwege de enorme belangstelling die wij hebben ontvangen is het niet meer mogelijk om in aanmerking te komen voor dit appartement. Excuses voor het ongemak.

Een leuk dubbelbovenhuis met drie slaapkamers op de Vinkenstraat in de populaire wijk ‘Liskwartier’. Dit appartement is van allerlei gemakken voorzien en lig op loopafstand van winkels en openbaarvervoer.

Indeling:

Via de voordeur komt u binnen in de gemeenschappelijke hal. Via de gemeenschappelijke hal pakt u de trap naar de eerste verdieping. Hier zit de entree van het appartement wat gelegen is op de tweede en derde verdieping. Het appartement heeft een oppervlakte van circa.96 m2. U stapt bij binnenkomst in de hal. Vanuit de hal kunt u naar de woonkamer met keuken, badkamer, eerste slaapkamer en balkon. De woonkamer met keuken is gelegen aan de voorzijde. De keuken is uitgerust met: keukenblok, gasfornuis, koelkast en een afzuigkap. De badkamer is voorzien van een wasbak, toilet en douche. Via de trap in de hal komt u uit op de tweede etage. Hier zijn de tweede en derde slaapkamer gelegen. Ook is een aparte ruimte voor de cv-installatie en wasmachine op deze etage. De gehele woning is voorzien van laminaat en is uitgerust met een cv-installatie.

Huurcondities:

  • Huurprijs: €1400,- (kale huur excl. G/W/L)

  • Inkomenseis: maandelijks bruto-inkomen minimaal 3 keer de huurprijs of student(en) met borgsteller

  • Waarborgsom: €1400,- (1 maand huur)

  • Huurperiode: 12 maanden daarna onbepaalde tijd

  • Wijze van oplevering: gestoffeerd

  • Beschikbaar: telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

  • Bezichtigingsmoment: geen (groeps)bezichtigingen. Video van het appartement beschikbaar.

LET OP: Helaas zijn er geen foto’s beschikbaar van de Vinkenstraat 337. De foto’s die gebruikt zijn voor deze advertentie zijn van de Vinkenstraat 343. De Vinkenstraat 337 heeft dezelfde indeling en oppervlakte.

Bij deze woonruimte werken wij als verhuurmakelaar voor de eigenaar. Wilt u de woning bezichtigen? Neem contact met ons op om deel te nemen aan het bezichtigingsmoment.

*De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Anderzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn een indicatie.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
1898
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
96 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Vinkenstraat Rotterdam

Extra informatie

Balkon

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.400 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.