Advertentie verwijderd

Appartement Dokstraat in Rotterdam

3082 RK Rotterdam (Zuid-Holland)

€810 Huurprijs p.m.
95 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

Keurig nette 3-kamer huurwoning op de 2e verdieping met berging en indien gewenst apart te huren eigen parkeerplaats(en). Tegenover het complex ligt het prachtige Dokhavenpark en het Charloisse Hoofd.

Verborgen parels Dat kenmerkt Oud-Charlois. Aan de ene kant van de moderne Doklaan kijkt u vanuit het Charloisse Hoofd de Maas af tot aan Schiedam. Aan de andere kant loopt u zo de 16e eeuw in. Wandel eens door de historische dorpskern of loop een rondje om de Oude Kerk. Of slenter heerlijk langs de singels van de Boergoensevliet.

Voldoende ontspanning Haal een frisse neus en geniet van het groen in het Zuiderpark (met 215 hectare het grootste park van Rotterdam), dein mee tijdens een optreden in Ahoy of gooi uw hengel uit tussen de oude industriële fabriekspanden in de Maas- en Waalhaven. Aan de zuidkant van de Maas is het goed toeven.

Veel winkelplezier Op het Zuidplein is het elke dag een gezellige drukte, hier kunt u gebruik maken van tram, metro en bus maar ook winkelen tot u er bij neervalt. Daarnaast is er een theater en een zwembad. Of ga eens heerlijk naar de markt in de naast gelegen Afrikaanderwijk of naar de ss Rotterdam op het hippe schiereiland Katendrecht.

Optimale bereikbaarheid U bent slechts een tunnel of een brug verwijderd van het centrum en via de snelwegen A15 en A29 zo weer de stad uit.

Begane grond

Centrale afgesloten entree met lift op de begane grond. Onder het complex een afgesloten parkeergarage, een parkeerplaats is separaat te huur. Prive (fietsen)berging in de onderbouw.

2e verdieping: Entree aan de galerij met hal en toiletruimte uitkomend in de ruime woonkamer met zicht op het tegenovergelegen park. Open keuken aan de galerijzijde met uitzicht richting de Dokstraat. Tweede hal met twee ruime slaapkamers en de badkamer.

Circa afmetingen: Woonkamer inclusief keuken: 35,3m2; Slaapkamer 1: 14,6m2; Slaapkamer 2: 12,2m2; Badkamer: 4,8m2.

Kenmerken

Oppervlakte woning ca. 94m2; Inhoud ca. 246m3; Kale huurprijs € 810,- per maand; Servicekosten € 55,- per maand; Bouwjaar omstreeks 2008; Oplevering vanaf 15-09-2018; Videofooninstallatie voor de veiligheid; Borg: € 1300,- voor de woning en € 200,- voor de handzender van de garagedeur; Een parkeerplaats in de parkeergarage kale huurprijs € 51,- per maand incl. servicekosten voor 12 maanden. (Indien betaald parkeren wordt ingevoerd zal de huurprijs € 66,96 per maand zijn); Huisvestingsvergunning van toepassing.

Huurvoorwaarden: Als algemene richtlijn voor de inkomensnorm geldt dat het bruto maandinkomen (uit vast dienstverband exclusief toeslagen, tantiemes en vakantiegeld) minimaal 3 maal de netto huurprijs (=de kale huurprijs exclusief servicekosten en kosten parkeerplaats) dient te bedragen. Voor tweeverdieners geldt dat het gezamenlijk bruto inkomen per maand (uit vast dienstverband, exclusief toeslagen, tantiemes en vakantiegeld) minimaal 3,5 maal de netto huur bedraagt. De huurovereenkomst wordt aangegaan voor minimaal 1 jaar en wordt stilzwijgend verlengd met 1 kalendermaand. De opzegtermijn bedraagt 1 volle kalendermaand.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
95 m²
Inhoud
246 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Dokstraat Rotterdam

Extra informatie

Kabel TV
Lift
Opslagkamer
Mechanische ventilatie

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd
Laatste huurprijs
€ 810 p/m
Beschikbaar per
Direct