Advertentie verwijderd

Appartement Vijverhofstraat in Rotterdam

3032 SH Rotterdam (Zuid-Holland)

€1.339 Huurprijs p.m.
133 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

Huur: €1.335,00 plus €4,37 servicekosten = €1.339,37 Borg: €0,00 Contractkosten: € 75,00 Beschikbaar per ca. half augustus 2018 Inkomenseis: €50.000 bruto op jaarbasis (gezamenlijk)

Mooie en ruime (ca.133m2) gerenoveerde dubbele bovenwoning aan de Vijverhofstraat in Rotterdam Agniesebuurt. De woning is volledig gerenoveerd, zowel van binnen als van buiten. De woning ligt op 3 minuten afstand van het Centraal Station en het centrum van Rotterdam is op 5 minuten afstand.

Indeling: Binnenkomst via hal op tweede verdieping. De hal, met toilet, geeft toegang tot de zeer ruime en lichte woonkamer van maar liefst 52m2! Aan de achterzijde bevindt zich de half open keuken voorzien van een wit keukenblok.

Derde verdieping: hier bevinden zich 2 slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer I aan de achterzijde (ca.10.8 m2), slaapkamer II aan de voorzijde (ca. 26.4 m2). De badkamer van 6.7 m2 is voorzien van een douche, een bad, toilet en wastafel.

De gehele woning is dus volledig voorzien van dubbelglas, kunststof kozijnen en CV De laminaatvloer op de bovenste verdieping is ter overname (gratis) De foto's zijn van een aantal jaar geleden.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak neemt u contact op met telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of emailadres: emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Aan deze tekst kunnen geen rechten ontleend worden.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die we aanbieden? Like ons dan nu op Facebook!

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Bouwjaar
1910
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
133 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Vijverhofstraat Rotterdam

Extra informatie

Bad
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.339 p/m
Beschikbaar per
Direct