Advertentie verwijderd

Appartement Grote Beer in Rotterdam

3067 TR Rotterdam (Zuid-Holland)

€925 Huurprijs p.m.
82 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

WONING STAAT ONDER OPTIE!

WONING STAAT ONDER OPTIE!

Ruime 3-kamer huurwoning op de 4e verdieping (ca. 82m2) met balkon en aparte berging in de onderbouw. En het winkelcentrum Alexandrium en NS-station Alexander voor de deur.

Schitterend wonen aan de rand van Rotterdam Aan de oostkant van Rotterdam, grenzend aan Capelle aan den IJssel ligt de wijk Oosterflank. De wijk biedt een rustige woonomgeving met een groot en afwisselend winkelaanbod. De meeste van deze voorzieningen zijn geconcentreerd in en om de winkelcentra Alexandrium I, II en III. Voor sport en recreatie kunt u terecht in Sporthal Alexander en het Capelse Schollebos. Op een steenworp afstand ligt het Hoge Bergse Bos en de Kralingse Plassen. Met de auto of NS-intercity-station Alexander of de Metro bent u zo in het centrum van de stad.

Begane grond

Begane grond Representatieve en afgesloten centrale entree met postvakken en twee liften. Op beletage zijn de bergingen gelegen en in de afgesloten garage de parkeerplaats en collectieve fietsenstalling.

Kenmerken

Oppervlakte ca. 82m2; Huurprijs € 925,00 per maand excl. servicekosten; De serre is in de woonoppervlakte opgenomen: Servicekosten € 42,00 per maand; Verplichte afname van een parkeerplaats € 100,00 per maand; Eenmalige kosten voor een naamplaatje € 45,00; Bruto inkomensnorm 4x de kale huurprijs; 1 maand borg van toepassing; Oplevering in overleg; Bouwjaar omstreeks 2004; Minimale huurperiode 1 jaar.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
82 m²
Inhoud
213 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Grote Beer Rotterdam

Extra informatie

Opslagkamer

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 925 p/m
Beschikbaar per
Direct