Advertentie verwijderd

Huis Cortenbachsingel in Rotterdam

3077 PE Rotterdam (Zuid-Holland)

€958 Huurprijs p.m.
120 m²
4 kamers
Kaal

Over deze woning

WONING IS VERHUURD ONDER VOORBEHOUD!

WONING IS VERHUURD ONDER VOORBEHOUD!

Wonen om de hoek van de buurtwinkels en het openbaar vervoer (tram en bus) in een rustige groene omgeving? Dat kan bij deze 4-kamer eengezinswoning (ca. 120m2) met tuin. De woning bevindt zich in een eenvoudige staat en is gelegen aan de Cortenbachsingel. Bel direct voor een bezichtiging.

Beverwaard het wonen waard Oud IJsselmonde: een dorpse omgeving aan de rand van de stad waar u zich thuis kunt voelen. Opvallend is de ruime opzet, het vele groen en de parken. Daarom wordt IJselmonde waar Oud-IJsselmonde en de Beverwaard onderdeel van uitmaakt ook wel dé Tuinstad genoemd, gelegen aan het water van de Nieuwe Maas.

Nieuwe elan aan de Maas Naast de Maas zijn er te besloten hofjes, groene dijken en singels te vinden. Een heerlijke plek om te wonen. Makkelijk te bereiken met de auto via A16 en openbaar vervoer met tram en bus. Winkelcentrum Keizerswaard en Beverwaard. Het centrum, Ridderkerk en Barendrecht zijn eenvoudig te bereiken. Voor meer info over de wijk zie internetsites: linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. en linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Globale indeling Begane grond Entree aan de straatzijde. Vanuit de hal toegang naar de meterkast en deur naar de ruime woonkamer met open keuken ( circa 3.5m x 10m). vanuit de woonkamer/keuken is tevens de achtertuin bereikbaar.

1e verdieping: 3 slaapkamers, een eenvoudige badkamer en berging.

Algemeen: Huurprijs €958,23 excl. servicekosten; Servicekosten €2,40,-; Minimale huurtermijn 6 maanden; Geen borg van toepassing; Inkomensnorm minimaal €40.000 bruto per jaar; Oppervlakte woning ca. 120m2; Oplevering per direct; Verwarming en warm water: CV-combiketel.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
120 m²
Perceeloppervlakte
100 m²
Inhoud
312 m³
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Cortenbachsingel Rotterdam

Extra informatie

Tuin

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 958 p/m
Beschikbaar per
Direct