Advertentie verwijderd

Appartement Burgemeester Van Haarenlaan in Schiedam

3119 GB Schiedam (Zuid-Holland)

€775 Huurprijs p.m.
95 m²
4 kamers
Kaal

Over deze woning

Burgermeester van Haarenlaan Schiedam

Lichte 4-kamermaisonnette gelegen op de begane grond en eerste verdieping! Het appartement is heerlijk ruim en heeft twee balkons.

Het appartement is centraal gelegen binnen Schiedam. Het centrum van Schiedam ligt op loopafstand, waardoor alle wenselijke voorzieningen letterlijk om de hoek liggen!

De bereikbaar is zeer goed door de aanwezigheid van trein/metrostation Schiedam Centrum op loopafstand. Verder is de snelweg A20 in vijf minuten te bereiken. Verder zijn alle voorzieningen in de buurt te vinden. Het centrum van Schiedam is op loopafstand, er zijn scholen en een ziekenhuis in de directe omgeving en het centrum van Rotterdam is binnen tien minuten met de metro te bereiken.

In het complex zijn de appartementen verdeeld over 4 verdiepingen. In het complex zijn verschillende typen appartementen aanwezig. De appartementen variëren van 2-kamerappartementen tot 6-kamer appartementen.

In de omgeving van de complexen kun je je auto op straat parkeren tegen betaling. Voor bewoners is het mogelijk een parkeervergunning aan te vragen bij de gemeente Schiedam.

Woningindeling:

Entree op de eerste verdieping: Vanuit de hal zijn de keuken, toilet en woonkamer te bereiken. Tevens is hier de trap naar de begane grond te vinden.

Woonkamer: Praktisch in te delen woonkamer met veel lichtinval. door raampartijen aan beide kanten. Vanuit de woonkamer zijn de eerste slaapkamer en de badkamer te ebreiken.

Slaapkamer 1: gelegen aan de voorzijde van de woning met toegang tot het balkon.

Slaapkamer 2: Tevens gelegen aan de voorzijde van de woning, maar dan op de begane grond. . Voorzien van draai-kiep ramen.

Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is niet heel groot maar goed te gebruiken als kinderkamer.

Badkamer: Voorzien van douche en wastafel.

Keuken: voorzien van standaard keukenblok exclusief apparatuur. Vanuit de keuken is het balkon aan de achterzijde te bereiken.

Berging: Ruime berging op de begane grond om bijvoorbeeld een fiets te stallen. Deze berging is vanuit het portiek te bereiken maar ook vanuit de woning.

Huurprijs: €775,- per maand. Bovenop de huurprijs zullen servicekosten van circa €25,- per maand in rekening worden gebracht. Hiervoor worden onder andere de trappenhuizen schoongemaakt en wordt het groen rond het complex verzorgd.

Afhankelijk van jouw situatie wordt bij het huren van een woning in dit complex standaard minimaal 1 maand waarborgsom gevraagd.

Heb je interesse in een woning in dit complex, neem dan contact met ons op. Wij adviseren online te reageren, stuur met je reactie jouw netto maandsalaris mee zodat wij kunnen kijken of je in aanmerking komt voor deze woning!

Alle door ons verstrekte informatie is met de grootste aandacht en zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van wat je in of rond de woning/complex ziet of hebt gezien. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Update in verband met coronavirus

Jouw en onze gezondheid is ons veel waard. Daarom bezichtigen wij veilig. We bezichtigen nog maar met één kandidaat tegelijkertijd en begroeten je momenteel met een glimlach in plaats van het geven van een hand.

Als je wordt uitgenodigd voor een bezichtiging, zal onze verhuurmakelaar eerst telefonisch of per mail een checklist met je doornemen. Als daaruit blijkt dat je een verhoogd risico hebt om het coronavirus bij je te dragen, dan zullen we je aanbieden een bezichtiging te doen in de vorm van een live-videoverbinding.

De optie om een bezichtiging via een videoverbinding te doen, is overigens voor iedereen beschikbaar die dat op prijs stelt.

We snappen dat dit een ongebruikelijke manier van werken is, maar we doen dit om de gezondheid van onze medewerkers, bestaande en nieuwe klanten en van de maatschappij te beschermen. Bedankt voor je begrip en medewerking!

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
95 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Burgemeester Van Haarenlaan Schiedam

Extra informatie

Balkon

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 775 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar