Advertentie verwijderd

Huis Laurierstraat in Sint-Michielsgestel

5271 KK Sint-Michielsgestel (Noord-Brabant)

€1.295 Huurprijs p.m.
135 m²
5 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

928202

Deze woning is nog beschikbaar.

Bezichtigingen zijn veelal ook mogelijk in de avonduren en weekenden. Wilt u deze woning bezichtigen? Stuur ons een bericht via de button op deze website.

Vragen over de woning? Voor al deze vragen kunt u bij de verhuurder terecht.

****************

Omschrijving aangeleverd door verhuurder en voorwaarden:

Indeling begane grond: Vanuit de hal heeft u toegang tot de meterkast, het toilet, de woonkamer en de trap naar boven. De ruime woonkamer heeft een prettige lichtinval en is voorzien van een sfeervolle gashaard. De tuin is te bereiken via de aangebouwde keuken aan de achterzijde van het huis of via de openslaande tuindeuren aan de achterzijde van de woonkamer. De keuken in voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur dat allen niet ouder is dan 3 jaar.

Tuin berging/garage: De zonnige en nette achtertuin is vrijwel onderhoudsvrij. Het gras dat u ziet op de foto's is hoge kwaliteit kunstgras en het straatwerk is geheel van oude gebakken klinkers uitgevoerd. Vanuit de tuin is er toegang tot de berging/garage die is voorzien van twee openslaande deuren die toegang kunnen bieden voor uw auto.

Indeling eerste verdieping: Op de eerste verdieping is er toegang tot 3 ruime slaapkamers, badkamer en de vaste trap naar de bovenste verdieping. 2 slaapkamers hebben een klein balkon met uitzicht over de achtertuin. De volledig gerenoveerde badkamer is voorzien van vloerverwarming, dubbele wastafel in meubel, 2e toilet, bad en luxe inloopdouche met inbouwkraan en douchekop uit het plafond. De badkamer is voorzien van mechanische ventilatie.

Indeling tweede verdieping: Middels een vaste trap naar boven komt u op de zolder waar een 4e slaapkamer is gesitueerd en waar gemakkelijk een 5e slaapkamer mogelijk is. Op deze verdieping is ook de Nefit HR CV-ketel geïnstalleerd (2016).

Huurprijs De genoemde huurprijs is exclusief G/W/L, maar inclusief eventuele servicekosten.

Instaphuurprijs De verhuurder rekent de eerste maand een instaphuurhuurprijs, deze is eenmalig € 195,- hoger. Meer informatie over instaphuurprijs op onze website.

Borg Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een borg aan de verhuurder verschuldigd.

Overbruggingsverhuur Deze woning wordt verhuurd middels Overbruggingsverhuur. Dit is de tijdelijke verhuur van een te koop staande woning op grond van de Leegstandwet. Geen wachttijden en keurig nette woningen voor een betaalbare huur.

Huurperiode De te sluiten huurovereenkomst geldt voor een minimale huurtermijn van 6 maanden, en maximaal voor de duur van de leegstandwet vergunning.

Inkomensnorm Uw bruto gezinsinkomen dient circa 4 x de huurprijs te bedragen. Bij onvoldoende inkomen is er de mogelijkheid om een hogere borg te voldoen.

Verhuur vindt altijd plaats onder voorbehoud van goedkeuring van de bank en verkrijging van de vergunning van de gemeente. Tijdens de aanvraagprocedure bestaat de mogelijkheid dat de woning alsnog wordt verkocht.

**************** Op naam zetten gas en elektra? Bij de woningtoewijzing moeten de nutsvoorzieningen op naam van huurder worden gezet. Kandidaat huurder / geïnteresseerde geeft door te reageren op een woning ook toestemming om via ons alvast op de hoogte te worden gebracht van de voordeligste energieleveranciers.

Disclaimer Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de verstrekte informatie en de actualiteit daarvan, dient u contact op te nemen met ons. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1967
Woonoppervlakte
135 m²
Perceeloppervlakte
239 m²
Inhoud
445 m³
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal kamers
5 kamers
Adres
Laurierstraat Sint-Michielsgestel

Extra informatie

Tuin
Garage
Bad
Toilet in badkamer
Aan rustige weg
In woonwijk
In bosrijke omgeving

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.295 p/m
Beschikbaar per
Direct