Advertentie verwijderd

Appartement Plechelmusstraat in Sint Odiliënberg

6077 BJ Sint Odiliënberg (Limburg)

€1.050 Huurprijs p.m.
101 m²
3 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

Unieke kans! Een ruim huurappartement in zorgcomplex ‘Bergstaete’ waar de eventueel benodigde voorzieningen - van huisartsenpraktijk tot restaurant - inpandig aanwezig zijn. De opzet van Bergstaete is zodanig dat echtparen zich - nu of op termijn - verzekerd weten van zorg op maat ‘in eigen huis’. Tot dit huurappartement behoren tevens een berging en een eigen, vaste parkeerplaats in de kelder. Uiteraard is er een lift aanwezig die alle etages bereikbaar maakt.

‘Bergstaete’ is gerealiseerd in 2007 en was destijds een van de eerste zorgcomplexen in Nederland met een combinatie van huur- en koopappartementen. Een van deze koopappartementen is nu te huur. Tot het ruime aanbod voor bewoners van Bergstaete behoren namelijk talloze zaken, variërend van een inpandig winkeltje tot gezamenlijke bewegingstherapie.

Begane grond: Rolstoelvriendelijke, centrale ontvangsthal met elektrische schuifdeur en beveiligde entree met intercom. Na deze entree is er toegang tot de liften via een representatieve hal (in de lengterichting van het gebouw) met inpandig zicht tot de bovenste verdieping.

1e Verdieping: Appartement Plechelmusstraat 27 bevindt zich op de eerste etage en ligt aan een galerij met enkel koopappartementen; elf stuks in totaal. Zij verschillen van de huurvarianten door hun grotere woonoppervlak, afwerkingsniveau, het uitzicht en de bezonning.

De indeling van het appartement is als volgt:

Entree Ontvangsthal met meterkast en toiletruimte met fonteintje.

Slaapkamer met naastgelegen badkamer Aan de linkerzijde van de entreehal ligt een ruime slaapkamer met voldoende ruimte voor een garderobegedeelte. Er is een brede en rolstoelvriendelijke met toegang tot naastgelegen badkamer met toilet, wastafel en douche. De inrichting van deze badkamer, met hangende radiator en badmeubel, is door huidige eigenaar verzorgd.

Logeerkamer Naast de hoofdslaapkamer bevindt zich de logeerkamer van circa 12 m2 met uitzicht op het achterliggende, overdekte balkon (loggia).

Woonkamer met keuken De grote living van circa 40 m2 heeft aan de ene zijde toegang tot het overdekte balkon van circa 8 m2, aan de andere zijde tot de verscholen keuken. In deze woonkamer bevindt zich tevens de intercominstallatie en het bedieningspaneel voor domotica-toepassing (nog niet geactiveerd). De keuken van circa 7 m2 grootte in L-opstelling heeft een inductiekookplaat, vaatwasser, afzuigkap en spoelbak.

Bijkeuken Naast de keuken, en toegankelijk via de woonkamer, ligt de bijkeuken. Hier zijn de witgoedaansluitingen en verwarmingsinstallatie (Nefit cv-ketel, 2007) ondergebracht, alsmede de unit voor de mechanische ventilatie.

Algemeen: Het appartement is voorzien van wandafwerking, maar geen vloerafwerking. Tegen een meerprijs van € 80,- per maand is de verhuurder bereid de vloer te laten afwerken met een pvc-vloerafwerking, waarbij keuze is uit 3 dessins.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007
Woonoppervlakte
101 m²
Inhoud
278 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Plechelmusstraat Sint Odiliënberg

Extra informatie

Garage
Toilet in badkamer
Douche
Mechanische ventilatie
Kabel TV
Buiten zonwering
Lift
In woonwijk

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.050 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar