Advertentie verwijderd

Appartement Wilhelminastraat in Sittard

6131 KN Sittard (Limburg)

€880 Huurprijs p.m.
120 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

Het appartementencomplex "Hooghe Steghe" is gelegen op een uitstekende locatie in Sittard. Sittard heeft een aantrekkelijk en sfeervol stadscentrum. Het centrum met alle voorzieningen en faciliteiten en het treinstation liggen op loopafstand. Bovendien is het appartementencomplex gelegen nabij uitvalswegen.

Het complex bestaat uit twee gebouwen en biedt plaats aan 63 appartementen in meerdere verschillende typen. De appartementen zijn verdeeld over zes woonlagen. De appartementen zijn ruim van opzet en beschikken allen over een ruim balkon en/of wintertuin en een extra berging in het souterrain.

Wilhelminastraat 16-10 - verdieping 1 - Type A

Begane grond Op de begane grond is de gemeenschappelijke entree gelegen alwaar het bellentableau, brievenbussen, liftinstallatie en trappenhuis zich bevinden.

Entree Bij het binnengaan van het appartement kom je in de ruime hal die toegang biedt tot de woonkamer, 2 slaapkamers, badkamer, toiletruimte en inpandige berging. De meterkast en de ruimte met de opstelling van de c. v. installatie bevinden zich naast de voordeur, buiten het appartement.

Woonkamer De ruime woonkamer staat in half open verbinding met de keuken, waardoor koken en leven in dit appartement samensmelten. De woonkamer beschikt over mooie, grote raampartijen waardoor de kamer veel lichtinval heeft. Vanuit de woonkamer is tevens de wintertuin bereikbaar.

Keuken De keuken is uitgevoerd in een hoekopstelling en is netjes van afwerking. De keuken is voorzien van een wasbak, gas-kookplaat, combi magnetron, koelkast en een afzuigkap.

Slaapkamer 1 Deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en is circa 13 m2. Deze slaapkamer geeft tevens toegang tot de wintertuin.

Slaapkamer 2 De tweede slaapkamer is circa 9 m2.

Badkamer De badkamer, circa 6 m2, is volledig betegeld in witte kleurstelling en is voorzien van een ligbad, douche en wastafel.

Toiletruimte De separate toiletruimte is gelegen aan de hal en beschikt over een toilet en een fonteintje.

Wintertuin Het appartement beschikt tevens over een wintertuin van circa 10 m2. De wintertuin is bereikbaar via de woonkamer en de grote slaapkamer.

Bergruimte In het appartement bevindt zich een aparte berging. Deze biedt de woning voldoende extra opbergmogelijkheden en tevens bevind zich daar de aansluiting voor de wasmachine.

Parkeren/Berging Ieder appartement beschikt over een eigen parkeerplaats op het parkeerterrein op de binnenplaats van het complex. Deze is voor het publiek afgesloten is middels een slagboom. Tevens beschikt het appartement over een separate berging in de souterrain van het gebouw.

Interesse? Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent. Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website. **

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. **

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
1993
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
120 m²
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Wilhelminastraat Sittard

Extra informatie

Balkon
Bad
Lift
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 880 p/m
Beschikbaar per
Direct