Advertentie verwijderd

Appartement Rijksweg Noord in Sittard

6136 AE Sittard (Limburg)

€850 Huurprijs p.m.
80 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

Op een goede locatie, op loopafstand van het NS - station, centrum en diverse uitvalswegen is deze vrijstaande bovenwoning met eigen ingang en dakterras gelegen.

Begane grond

Hal, trapopgang naar de bovenwoning en toegang naar de kelder. Gang ; Woonkamer ( circa 25 m² ) met airco en balkon aan de voorzijde ; Gesloten keuken ( circa 10 m² ) met witgoedruimte en opstelling voorzien van apparatuur ; Betegelde badkamer met douche en wastafel ; Separaat toilet ; Twee slaapkamers ( circa 14 m² en 7.5 m² ) ; Dakterras ( circa 8 m² ) ; Binnenplaats voor het stallen van fiets en / of scooter.

Kenmerken

Geen service kosten ; Parkeren op eigen terrein / parkeervakken na kantooruren; Afgesloten binnenplaats voor het stallen van fiets en of scooter ; Dakterras ; Gelegen op een goede locatie om loopafstand van het NS - station, winkelcentrum, stadscentrum en overige uitvalswegen.

Heeft u interesse in deze woning? Neem dan een kopie van de volgende gegevens mee naar de bezichtiging ; Kopie ID Huurdersverklaring Die recente salarisstroken + bewijs storting via bankafschrift Werkgeversverklaring Contactgegevens Bewijs van inschrijving in de Gemeentelijke basisadministratie (GBA)

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1949
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
80 m²
Inhoud
225 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Rijksweg Noord Sittard

Extra informatie

Balkon
Airco
Bij station
Bij school

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 850 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar