Advertentie verwijderd

Appartement Plakstraat in Sittard

6131 HT Sittard (Limburg)

€647 Huurprijs p.m.
33 m²
1 kamer
Gemeubileerd

Over deze woning

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. biedt aan: Gemeubileerde studio met 1 slaapkamer, Project Kritzraedt; ‘city loft’ met een monumentaal karakter. Midden in het centrum van Sittard, op een steenworp afstand van de markt en alle denkbare voorzieningen. Minimale verblijfsduur is 3 maanden.

Begane grond: ruime entree met bellentableau en video-installatie, trappenhuis en toegang tot de fietsenberging.

Deze studio ligt op de derde verdieping en is middels vaste trap bereikbaar.

Deze studio is volledig gestoffeerd en met topkwaliteit inventaris gemeubileerd.

Woonkamer met zithoek, flatscreen televisie en eethoek. Badkamer met inloopdouche, toilet, wastafelmeubel en wasmachine.

Luxe open keuken voorzien van alle apparatuur zoals vaatwasser, combi- magnetron, koel-vries combinatie, spoelbak en afzuigkap. De city lofts zijn volledig uitgerust met bestek, glazen, pannen, borden, strijkplank, strijkijzer etc etc...

Bijzonderheden;

  • De servicekosten bedragen: €155,00 per maand, Dit is inclusief o.a.:

  • Inclusief gas, water en elektriciteit.

  • Inclusief televisie en internet.

  • All-in huurprijs van dit appartement is €802,00 per maand.

  • Waarborgsom is minimaal 1 maandhuur;

Sittard Sittard (Limburgs: Zitterd) is een stad in Nederlands-Limburg, in het overgangsgebied tussen Midden-Limburg en het Zuid-Limburgse heuvelland. Het is een van de oudste plaatsen in Nederland en de op een na oudste stad (met stadsrechten) van Limburg. Sittard vormt sinds 2001 tezamen met het zuid-westelijk aangrenzende, in de voormalige Westelijke Mijnstreek gelegen Geleen en een aantal kleinere plaatsen, waaronder Born, de gemeente Sittard-Geleen. Door deze fusie is de gemeente Sittard-Geleen qua inwonertal (ca. 92.661) de derde van de provincie geworden. Het oorspronkelijke achterland van Sittard vormt het historische Land van Zwentibold rond de Graetheide. Sittard ligt precies ingeklemd tussen twee rijksgrenzen in het smalste gedeelte van de provincie Limburg, tevens het smalste stuk van Nederland. In het oosten en noordoosten grenst het aan Duitsland, nabij de gemeente Selfkant, en in het westen aan de Maas, die de grens met België vormt.

AANSPRAKELIJKHEID Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze aanbiedingstekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Bouwjaar
2019
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
33 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Plakstraat Sittard

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 647 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar