Advertentie verwijderd

Appartement Nieuwstraat in Spijkenisse

3201 EE Spijkenisse (Zuid-Holland)

€883 Huurprijs p.m.
73 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

Ruim appartement midden in het centrum van Spijkenisse. Twee slaapkamers en een zonnig balkon. PER DIRECT beschikbaar dus reageer snel!

Indeling: Algemene entree met brievenbussen en bellentableau. Trapopgang naar het appartement op de tweede etage. Via de trapopgang loopt u ook langs de toegangsdeur naar het parkeerdek en de schuur.

Ruime hal. Links treft u meteen de keuken met eenvoudig keukenblok. Voldoende ruimte voor een losse koelkast en ontbijttafel tegenover het keukenblok. Rechts treft u de ruime woonkamer met toegang tot overdekt balkon.

Verder de woning in treft u een aparte berging met de CV en een wasmachine aansluiting. Separaat toilet. Een nette badkamer met wastafel en bad. Twee ruime slaapkamers, waarvan 1 in een L-vorm.

In het centrum van Spijkenisse. Veel winkels, een Albert Heijn XL en scholen in de directe omgeving.

Er zijn parkeervergunningen aan te vragen via de gemeente. De huurder zal dit zelf moeten uitzoeken. Ook zijn er eventueel parkeerplaatsen te huur op het parkeerdek van de Nieuwstraat voor € 55,- per maand.

De huurprijs is € 882,63 exclusief € 32,00 servicekosten per maand.

De minimale inkomenseis is € 2.500,- NETTO aantoonbaar per maand. Het inkomen van een eventuele partner telt voor de helft mee.

Bij aanvang van de huurovereenkomst bent u het volgende verschuldigd:

  • 1 maand huur vooruit.
  • Waarborgsom gelijk aan minimaal 1 maand huur.
  • Eenmalig € 249,26 administratiekosten.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Bouwjaar
1983
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
73 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Nieuwstraat Spijkenisse

Extra informatie

Balkon

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 883 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.