Advertentie verwijderd

Appartement De Meenthehof in Steenwijk

8332 AZ Steenwijk (Overijssel)

€707 Huurprijs p.m.
75 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

RUIM APPARTEMENT BESCHIKBAAR I 55+ BEWONING I MET GEMEENSCHAPPELIJKE RUIMTEN MET O.A. BILJART EN DIVERSE ACTIVITEITEN I OPGELEVERD IN 2014 Op zoek naar een nette en volwaardige levensloopbestendige woning in een mooie buurt? Dit is waar u naar op zoek bent!

Wilt u rust ervaren, maar ook enige bedrijvigheid zien bij het uitzicht? Deze woning met uitzicht op het parkeerterrein en de hoofdingang heeft zijn eigen karakter. Het appartement van dit prachtige nieuwbouwcomplex (2014) bevindt zich op de 2e etage die zowel per trap als lift te bereiken is. De ruime woonkamer heeft een open keuken. Vanuit de woonkamer komt u op het balkon (liggend op het oosten) waar u kunt genieten van de zon, rust of juist levendigheid. Er zijn twee slaapkamers en het appartement beschikt over een inpandige berging. Het appartement is compleet en comfortabel.

Dit levensloopbestendige appartement is de plek van waar eenvoudig zorg geleverd kan worden en waar u gebruik kan maken van verschillende faciliteiten in het complex. Verder worden er allerlei activiteiten georganiseerd voor de bewoners van de Meenthehof en voor de wijk. Het is een gezellige ontmoetingsplek voor bijvoorbeeld een kop koffie, een potje biljarten, ouderengym, vrijdag middag borrel of het houden van een wijkvergadering.

Een hoogwaardige cv-installatie zorgt ervoor dat u behaaglijk woont. En omdat uw nieuwe woning optimaal is geïsoleerd, zal de energierekening u aangenaam verrassen.

HUUR EN INKOMENSEISEN - LET OP! DIT WORDT GEBASEERD OP UW GEREGISTREERD INKOMEN 2019 AANGETOOND linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. VGI VAN DE BELASTINGDIENST De netto huur bedraagt € 707,36. De servicekosten bedragen € 63,90. U komt in aanmerking voor deze woning als u 55 jaar of ouder bent en als uw geregistreerd verzamelinkomen bij de belastingdienst bestaat uit:

1 persoon met een inkomen tussen € 23.225 en € 39.055 2 personen en u heeft een inkomen tussen € 31.550 en € 39.055

Bereikbaarheid en parkeren De woning is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Zowel bus als trein bevinden zich op loopafstand van de woning. Verder is er ruime gelegenheid om uw auto te parkeren rondom het complex.

Bijzonderheden:

  • de woning wordt toegewezen na goedkeuring van makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. de aangegeven inkomenseisen
  • u dient 55 jaar of ouder te zijn
  • er wordt geen waarborgsom gevraagd
  • de huurperiode is voor onbepaalde tijd, zonder minimale periode

Meer informatie over deze of andere woningen? Kijk op linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of mail naar emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2014
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
75 m²
Perceeloppervlakte
90 m²
Inhoud
180 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
De Meenthehof Steenwijk

Extra informatie

Tuin

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 707 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar