Advertentie verwijderd

Huis Hommelweg in Susteren

6114 RT Susteren (Limburg)

€1.000 Huurprijs p.m.
75 m²
3 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Different Vastgoed verhuurt zowel op korte als op lange termijn moderne en gemeubileerde woningen op een recreatiepark in de omgeving van Susteren. Nabij snelweg dus goede bereikbaarheid.

Deze woningen zijn beschikbaar als 2 pers. , 4 pers. of 6 pers. woningen. Er zijn dus verschillende typen woningen, verschillende budgetten en flexibel huren mogelijk.

Locatie: Susteren ligt in de provincie Limburg, tussen Roermond en Sittard.

Inrichting woning:

De woningen bestaan uit een woonkamer en een keuken. De keuken is voorzien van een combi magnetron, waterkoker en filter koffiezetapparaat. In sommige woningen is een vaatwasser aanwezig. Het aantal slaapkamers verschilt per woning. De meeste woningen hebben 2 slaapkamers of drie slaapkamers. Deze slaapkamers kunnen bestaan uit: 2 persoonsbedden, 1 persoonsbedden en in enkele gevallen een stapelbed. Ook is de woning voorzien van een moderne badkamer met douche. De woningen hebben een tuin met terras en meubilair en een eigen parkeerplaats. De woningen beschikken over tv. en WIFI internet.

Mocht u interesse hebben? Deze woningen zijn uitermate geschikt voor verhuur aan expats, voor personeelshuisvesting of mensen die tijdelijke woonruimte zoeken i. v. m. scheiding, verbouwing of verkoop woning.

Huurprijs per woning per maand: € 1000,- exclusief:

  • voorschot gas, water en elektra
  • tv en internet
  • optie schoonmaak en linnenpakket

Alle prijzen zijn vanaf prijzen op basis van aantallen en beschikbaarheid. Aanvaarding: per direct. De borg bedraagt 1 maand huur. Flexibele huurperiode is bespreekbaar.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Bungalow)
Type bouw
Bestaande bouw
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
75 m²
Inhoud
200 m³
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Hommelweg Susteren

Extra informatie

Tuin
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.000 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar