Advertentie verwijderd

Appartement Kleibergsestraat in Tiel

4001 LE Tiel (Gelderland)

€999 Huurprijs p.m.
78 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

Mooi authentiek appartement in een rijkmonument uit 1550 midden in het centrum van Tiel!

Dit authentieke appartement is een rijksmonument gerealiseerd in één van de oudste panden uit de Tielse binnenstad. Het pand dateert uit circa 1550 en heeft een prachtige trapgevel met raamluiken. Door de ligging in het centrum zijn winkels, horeca en het NS- station op loopafstand bereikbaar.

Indeling: entree aan de zijkant van het pand, trapopgang naar de eerste verdieping, hal met trap naar de twee en derde verdieping.

Appartement: Toegang tot het appartement, kleine badkamer met toilet, douche en wastafel. De bijzondere woonkamer heeft een enorm hoog plafond en een vaste trap naar een aparte woonetage, deze wordt op dit moment gebruikt als slaapkamer. Tussen deze etage en het appartement is er een laag gecreëerd met daarin extra opbergruimte. De woonkamer is voorzien van een massief houten vloer en heeft veel authentieke details zoals de houten kapconstructie die in het zicht zijn gebleven.

Keuken in een L- vormige opstelling voorzien van veel kastruimte. In het verlengde van deze keuken is er een slaapkamer gemaakt, eventueel zou hier natuurlijk ook een eetkamer van kunnen worden gemaakt. In deze ruimte is ook een cv- ketel weggewerkt en de aansluiting voor een wasmachine en droger zijn hier ook aanwezig. Recentelijk vernieuwd plafondconstructie, en ook hier een massief houten vloer.

  • Per direct beschikbaar.
  • Beschikbaar voor minimaal 12 maanden.
  • De huurprijs bedraagt € 999,- + € 200 ,- voorschot G/W/E = € 1199,- p.m.
  • De waarborgsom bedraagt 1 maand huur.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
1550
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
78 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Kleibergsestraat Tiel

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 999 p/m
Beschikbaar per
Direct