Advertentie verwijderd

Appartement Nieuweweg in Tiel

4001 NP Tiel (Gelderland)

€590 Huurprijs p.m.
52 m²
5 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

Op loopafstand van het centrum bieden wij dit charmante, netjes afgewerkte twee kamerappartement van 52 m² op de eerste verdieping aan.

Het appartement is gelegen op korte afstand van diverse voorzieningen, zoals het Lingecollege, de Schouwburg, het winkelcentrum en openbaar vervoer.

Dit appartement is uitermate geschikt voor een single die wél dicht bij het centrum wil zitten, maar niet de behoefte heeft aan alle drukte voor de deur.

HUURPRIJS: € 580,= per maand excl. servicekosten, de servicekosten bedragen € 10,= per maand.

INDELING: Eigen entree op de begane grond, met badkamer voorzien van douche, wastafel en aansluiting voor een wasmachine. Trap naar de eerste verdieping. Overloop met separaat toilet, vlizotrap naar de vliering. Nette keuken voorzien van gasfornuis, wasemkap en gootsteen. Woonkamer met naast gelegen slaapkamer. Vanaf de overloop is het gedeelde dakterras bereikbaar. Dit dakterras wordt gedeeld met de bewoner(s) van 1 ander appartement.

OVERIGE:

  • De kosten voor het verbruik van gas en electra zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder in rekening worden gebracht. Het verbruik van water wordt gedeeld met onderliggende cafetaria. Verhuurder brengt hiervoor €10,= per maand in rekening.
  • Het appartement wordt ongestoffeerd verhuurd, aanwezige stoffering (laminaat en raambekleding) mag om niet en voor eigen rekening en risico worden gebruikt. Bij einde verhuur dient een en ander weer in gelijkwaardige staat opgeleverd te worden.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van verhuurder.
  • Betaling: per maand vooruit.
  • Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar. Hiertoe zullen de inkomensgegevens opgevraagd worden, alsmede een verhuurdersverklaring en/of werkgeversverklaring.
  • Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het wettelijk bepaalde maximum.
  • Waarborgsom: er wordt een waarborgsom gevraagd ter grootte van 2 maanden betalingsverplichting en bedraagt € 1.180,=.
  • Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.

LOCATIE: Tiel was vanouds een handelsstad met vele markten en is in de loop der jaren uitgegroeid tot centrum van het Rivierenland met veel regionale voorzieningen die wonen, werken en zaken doen aangenamer maken. Denk hierbij aan het ruime winkelaanbod, diverse scholen (basis, middelbaar en beroepsonderwijs), 2 stations, een bibliotheek maar ook aan de schouwburg de Agnietenhof, het ziekenhuis Rivierenland en diverse sportaccommodaties.

Het grote verzorgingsgebied maakt de stad tot een aantrekkelijk koopcentrum, waar nieuwe ondernemers ook ruimte voor investeringen hebben. Bijna 100.000 mensen maken gebruik van de regionale functie. De strategische ligging, het multi-modale vervoersnet (weg, water, spoor) en gunstige grondprijzen maken Tiel tot een uitstekend alternatief voor de overvolle Randstad. Zowel nationaal als internati¬onaal georiënteerde bedrijven hebben hier hun basis.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Woonoppervlakte
52 m²
Inhoud
279 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
5 kamers
Adres
Nieuweweg Tiel

Extra informatie

Tuin
Douche
In woonwijk

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 590 p/m
Beschikbaar per
Direct