Advertentie verwijderd

Appartement Gendringenlaan in Tilburg

5043 LX Tilburg (Noord-Brabant)

€829 Huurprijs p.m.
78 m²
2 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

Meer informatie over dit object is ook te vinden op de website van makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

In woonwijk de Reeshof, ligt woonzorgcentrum de Reyshoeve. Op dit moment in de verhuur een in leun appartement in dit complex. U woont geheel zelfstandig in dit fraaie 2-kamer appartement met royaal balkon. Er is mogelijkheid tot inkoop van zorg, behandeling en diensten. Ook kunt u gebruikmaken van de grote ontmoetingsruimte De Viersprong. U kunt er de warme maaltijd gebruiken. Tevens vinden hier diverse activiteiten plaats.

Indeling: Via de centrale inkom met bellenplateau, brievenbussen en lift heeft u toegang tot de appartementen. Hal/entree met toegang tot de badkamer en woonkamer. Ruime lichte woonkamer met open keuken met toegang tot het balkon. Een ruime slaapkamer van ca. 12m2 met toegang tot de badkamer. De badkamer is uitgerust met een douchehoek, vaste wastafel en een toilet.

Bijzonderheden:

  • Het 55+ appartement is rolstoel toe- en doorgankelijk.
  • Het betreft een vrije sector appartement, er is geen huurtoeslag mogelijk.
  • Er geldt een minimale inkomenseis van € 45.000,-
  • Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Indien u niet voldoet aan bovenstaande inkomenseis, maar wel over eigen vermogen beschikt, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij hanteren een inkomenseis bij een huur tussen €850,- en €950,- een gezamenlijk bruto jaarinkomen van minimaal € 45.000,-

  • Aan deze presentatie kunnen geen rechten ontleend worden.

  • De getoonde foto's zijn genomen in een vergelijkbaar appartement. De kleuren van de wanden, badkamer en keuken kunnen in werkelijkheid afwijken van de getoonde foto's.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006
Woonoppervlakte
78 m²
Inhoud
203 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Gendringenlaan Tilburg

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 829 p/m
Beschikbaar per
Direct