Advertentie verwijderd

Appartement Goirkestraat in Tilburg

5046 GE Tilburg (Noord-Brabant)

€582 Huurprijs p.m.
35 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Goirkestraat: Beschikbaar per 18-3-2019, studio met huurtoeslag!

Studio met eigen keuken en badkamer! Aanvragen huurtoeslag is mogelijk! (enkel indien ouder dan 23 jaar).

Locatie: De studio's liggen op ongeveer 6 minuten fietsafstand van de Universiteit van Tilburg. Het complex is gelegen in de Goirkestraat, In de directe nabijheid gelegen van: textielmuseum, Health City, bakker, copyshop en andere leuke winkeltjes, en eetgelegenheden.

Winkelvoorzieningen: Op korte afstand (800 meter) is het Bart van Peltplein gelegen, een kleinschalig winkelcentrum ( gratis parkeren) met een grote Jumbo-supermarkt, drogisterij, postwinkel en bloemenwinkel. Tevens gunstig gelegen nabij uitvalswegen. Ook zijn er goede voorzieningen met betrekking tot het openbaar vervoer door de aanwezigheid van een MBO school, bushalte voor de deur.

Woonkamer: Het woonkamer/slaapkamergedeelte is voorzien van nieuw sanitair, nieuwe keuken en nieuw schilderwerk. Er is geen aparte slaapkamer, een slaapbankje vormt dus de ideale oplossing.

Keuken: Het nieuwe keukenmeubel is voorzien van een elektrische kookplaat, koelkast met vriesvak en RVS afzuigkap.

Badkamer: Zeer nette badkamer, welke is voorzien van een eigen douche, wastafel, tegelwerk, mechanische afzuiginstallatie, wasmachineaansluiting en hangend toilet.

Parkeren: In de buurt van het complex kan men gratis parkeren, er zijn voldoende parkeergelegenheden. Achter het complex is een parkeerplaats voor de bewoners.

Bewoners kunnen gebruik maken van een groot algemeen dakterras.

Totale Woonoppervlakte: 35 m2

Bijzonderheden:

  • Woonoppervlakte bedraagt ca. 35 m2
  • Zeer keurige condities
  • Geen huisdieren toegestaan (honden en katten)
  • Geen aparte slaapkamer
  • Niet meer dan 2 personen

Huurprijs:

Let op! De vermelde prijs is exclusief voorschot gas, water, TV en internet.

Kale huurprijs €582,00

Voorschot G/W/L €75,00

Servicekosten € 20,00

Gezamenlijke parkeerplaats €95,00

De huurprijs inclusief gas, water, licht en bedraagt €772,-

Voorwaarden: • Huurcontracten worden aangegaan voor minimaal 12 kalendermaanden, daarna volgt stilzwijgende verlenging. • De huur kan na 12 maanden worden opgezegd door huurder met inachtneming van 2 kalendermaanden opzegtermijn. • De waarborgsom bij het aangaan van de huurovereenkomst bedraagt 1 maand. • De inkomenseis bedraagt een (gezamenlijk) brutoloon/inkomsten uit een vaste baan van minimaal 3 x de huurprijs. Indien inkomen niet voldoet aan de norm kan men een borgsteller aanbrengen. • Als onderdeel van de beoordeling van een huurder wordt een ID-/kredietcheck gedaan.

Als je geïnteresseerd bent neem dan even contact met ons op: Telefoon: telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Whats app: telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in./telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Email: emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1970
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
35 m²
Inhoud
45 m³
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Goirkestraat Tilburg

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 582 p/m
Beschikbaar per
Direct