Advertentie verwijderd

Appartement Koestraat in Tilburg

5014 EB Tilburg (Noord-Brabant)

€850 Huurprijs p.m.
40 m²
2 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

Te huur leuk 2-kamer appartement aan de Koestraat in Tilburg

Dit appartement is gelegen in de gezellige Koestraat. De woonkamer heeft veel lichtinval en is voorzien van vloerbedekking. Hier is voldoende ruimte voor een eettafel met stoelen en een zithoek. De slaapkamer is eveneens voorzien van vloerbededkking en biedt ruimte voor een bed en kast.

De keuken beschikt over een keukenblok en een vinylvloer. De badkamer is eenvoudig doch praktisch. In deze badkamer bevindt zich de aansluiting voor de wasmachine.

De woning komt beschikbaar per 1 Juli 2019

De huurprijs bedraagt € 850,- inclusief servicekosten en voorschot G/W/E.

Het is bij deze woning niet mogelijk om huurtoeslag aan te vragen! Huisdieren niet toegestaan.

Voorwaarden: • Huurcontracten worden aangegaan voor minimaal 12 kalendermaanden, daarna volgt stilzwijgende verlenging. • De huur kan na 12 maanden worden opgezegd door huurder met inachtneming van 2 kalendermaanden opzegtermijn. • De waarborgsom bij het aangaan van de huurovereenkomst bedraagt 1 maand. • De inkomenseis bedraagt een (gezamenlijk) brutoloon/inkomsten uit een vaste baan van minimaal 3 x de huurprijs. Indien inkomen niet voldoet aan de norm kan men een borgsteller aanbrengen. • Als onderdeel van de beoordeling van een huurder wordt een ID-/kredietcheck gedaan.

Als je geïnteresseerd bent neem dan even contact met ons op: Telefoon: telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Whats app: telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in./telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Email: emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980
Woonoppervlakte
40 m²
Perceeloppervlakte
40 m²
Inhoud
105 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Koestraat Tilburg

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd
Laatste huurprijs
€ 850 p/m
Beschikbaar per
Direct