Advertentie verwijderd

Appartement Kasteeldreef in Tilburg

5046 CS Tilburg (Noord-Brabant)

€480 Huurprijs p.m.
45 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Net appartement te huur op een mooie locatie in Tilburg De Kasteeldreef is gelegen in de wijk “Goirke”. Deze woonomgeving kenmerkt zich door de verscheidenheid aan woningen en appartementen en is gelegen binnen de Ringbanen van Tilburg. Het stadscentrum van Tilburg, de winkels, sportaccommodaties en onderwijsinstellingen zijn in de directe nabijheid gelegen. Via de Ringbaan Noord zijn de uitvalswegen goed te bereiken, waardoor je binnen het half uur in steden zoals Breda, Eindhoven en Antwerpen zit. Ook het openbaar vervoer is vlakbij.

Indeling en omschrijving huur appartement Tilburg: Via de hal kom je binnen in de woonkamer die toegang geeft tot de keuken en slaapkamer. De slaapkamer heeft een grenen vloer. Via de keuken kom je bij de eenvoudige douche en tevens is er een seperaat toilet. De keuken geeft toegang tot de tuin welke is gedeeld.

De huurprijs van dit appartement bedraagt € 480,00 exclusief de kosten voor het verbruik van gas, water en elektra. Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met een bedrag van €750,00.

Voor meer informatie over het huren van dit appartement via RNC Wonen kun je contact met ons opnemen via ********

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
45 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Kasteeldreef Tilburg

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 480 p/m
Beschikbaar per
Direct