Advertentie verwijderd

Studio Prunusstraat in Tilburg

5038 MH Tilburg (Noord-Brabant)

€365 Huurprijs p.m.
12 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Nette semi-studio te huur op een mooie locatie in Tilburg

De kamer is gelegen in de buurt Hagelkruis. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Tilburg, loopafstand van een supermarkt en fietsafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 5 minuten rijden.

Indeling en omschrijving semi-studio Tilburg:

De kamer met een nette laminaat vloer is gelegen op de eerste verdieping en is ongeveer 12 m². Op de begane grond bevind zich de badkamer met douche en wastafel welke behoort tot de kamer. Er is een apparte toilet aanwezig.

De gezamelijke ruimtes, zoals de keuken worden schoongehouden door een werkster en er is ook een wasmachine, droger, buitenruimte en berging aanwezig voor gezamenlijk gebruik.

De huurprijs van deze kamer in Tilburg bedraagt € 365,00 inclusief de kosten voor energie, televisie, internet en gemeentelijke heffingen. Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met € 500,00 .

Voor meer informatie over het huren van deze kamer in Tilburg via RNC Wonen kun je contact met ons opnemen via emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
12 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Prunusstraat Tilburg

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 365 p/m
Beschikbaar per
Direct