Advertentie verwijderd

Kamer Korte Tuinstraat in Tilburg

5038 SJ Tilburg (Noord-Brabant)

€395 Huurprijs p.m.
14 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Zeer nette kamer te huur midden in het centrum van Tilburg

Om de hoek bij de Telefoonstraat, in hartje centrum ligt de Korte Tuinstraat enkele meters van de Heuvelstraat vandaan. Op deze geweldige locatie bevindt zich deze nette kamer. Vanuit de kamer zijn op loopafstand alle winkels, voorzieningen, restaurants en uitgaansmogelijkheden te bereiken. Via de Spoorlaan zijn de diverse uitvalswegen te bereiken. Je kunt zo ook gemakkelijk het centrum verlaten.

Indeling en omschrijving kamer Tilburg:

Deze kamer is ongeveer 14 m2 en geniet veel lichtinval middels de grote raampartij. De kamer heeft een aparte vide welke je middels een vaste trap bereikt. Handig voor bijvoorbeeld opslag en kasten te plaatsen maar er zou door middel van een eenspersoonbed ook een slaapgedeelte kunnen worden gerealiseerd. Tevens heb je ook de beschikking over een eigen wastafel met spiegel.

De totale oppervlakte van de kamer is ongeveer 14 m2 en de vloer is voorzien van net laminaat.

De nette keuken en badkamer worden enkel gedeeld met 1 medebewoner en er is een wasmachine in het pand aanwezig die je mag gebruiken

De huurprijs van deze kamer bedraagt €395,00 inclusief de kosten van energie. Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met 1 maand huur.

Voor meer informatie over het huren van deze nette kamer via RNC Wonen kun je contact met ons opnemen via emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
14 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Korte Tuinstraat Tilburg

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 395 p/m
Beschikbaar per
Direct