Advertentie verwijderd

Bedrijfsruimte Ledeboerstraat in Tilburg

5048 AD Tilburg (Noord-Brabant)

€250 Huurprijs p.m.
45 m²
4 kamers
1960

Over deze woning

Aanvragen voor bezichtigingen lopen enkel direct via makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Gelieve contact met hen op te nemen.

Een geweldige kans voor startende ondernemers in en nabij Tilburg. We bieden nu in een keurig kantoorpand werkruimten aan tegen een voor Tilburgse begrippen bijzonder laag tarief.

Airconditioning, vloerbedekking en luifels

We hebben meerdere ruimten beschikbaar met verschillende vloeroppervlaktes. Alle ruimtes hebben veel lichtinval, airconditioning en vloerbedekking te bieden.

Let op: het gaat om een kantoor dat vrij recentelijk nog helemaal is opgefrist en opgeknapt. Alles ziet er spik en span uit! Het gebouw is beveiligd met continue camerabewaking en staat op een volledig afsluitbaar en omheind terrein. Parkeerplaatsen zijn rondom het gebouw ruimschoots aanwezig.

Uiteraard is de locatie voorzien van keurige toiletruimtes.

Locatie werkruimte

De werkruimten zijn gelegen op industrieterrein Kraaiven. De Midden-Brabantweg naar de rondweg van Tilburg ligt op 1km en dus ben je met de auto binnen no-time op de A58 naar Eindhoven of Breda of de A65 of A59 naar 's-Hertogenbosch. Het centrum van Tilburg is op 13 minuten afstand gelegen. Toch liever met het openbaar vervoer? De bushalte bereik je op minder dan tien minuten loopafstand.

Perfecte werkruimte

Kortom: dit is de perfecte werkruimte voor menig ondernemer! Voor deze werkruimte betaal je slechts €250,- per maand. Dit bedrag is inclusief gas, water en elektra.

Direct naar dit object

Kenmerken

Type aanbod
Bedrijfsruimte (Kantoor)
Bouwjaar
1960
Woonoppervlakte
45 m²
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Ledeboerstraat Tilburg

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 250 p/m
Beschikbaar per
Direct