Advertentie verwijderd

Studio Quinten Matsijsstraat in Tilburg

5025 RB Tilburg (Noord-Brabant)

€500 Huurprijs p.m.
20 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Nette semi-studio met eigen badkamer te huur op een toplokatie in Tilburg

Deze semi-studio is gelegen in de gewilde wijk Korvel in TIlburg met in de wijk diverse voorzieningen. Het centrum van Tilburg is op slechts 1 kilometer afstand gelegen en hier zijn alerlei winkels en eet- en drinkgelegenheden gevestigd. VIa de nabij gelegen uitvalswegen bereikt u gemakkelijk en snel de andere grote steden als Den Bosch, Eindhoven en Breda.

Indeling en omschrijving huur semi-studio TIlburg:

1e verdieping: De studio geniet veel lichtinval door de grote raampartij en er ligt een nette laminaatvloer. De studio heeft een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Er is een gedeelde uitgebreide keuken in het cpmplex met hierin allerlei luxe inbouwappratuur en er is zelfs een lekker ruim dakterras!

De huurprijs van deze studio bedraagt €500,00 inclusief de kosten voor de energie. Voor de waarborgsom dient u rekening te houden met een bedrag van €750,00.

Voor meer informatie over het huren van deze huurt semi- studio in Tilburg via RNC Wonen via kunt u contact met ons opnemen via emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
20 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Quinten Matsijsstraat Tilburg

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 500 p/m
Beschikbaar per
Direct