Advertentie verwijderd

Appartement Academielaan in Tilburg

5037 EV Tilburg (Noord-Brabant)

€750 Huurprijs p.m.
60 m²
3 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Dit volledig ingerichte appartement heeft een absoluut fantastische locatie! gelegen op de eerste verdieping van een klein wooncomplex, zeer dicht bij het stadscentrum en ongelooflijk dicht bij Tilburg University, winkelstraten en snelwegen die vanuit Tilburg leiden.

Bij het betreden van het appartement vindt u de kleine slaapkamer aan de linkerkant, die twee grote kasten heeft voor kleding en opslag. Rechts naast de kleine slaapkamer, is de grotere slaapkamer met kingsize bed en uitzicht op de straat. In de hal van de slaapkamer vindt u het toilet en de badkamer met een douchecabine, een wastafel en een wasmachine.

Bij het betreden van de woonkamer valt meteen het natuurlijke licht op dat vanuit beide ramen aan beide zijden van de woonkamer binnenkomt. De woonkamer is volledig ingericht met gloednieuwe tv, een bank die ook dienst doet als bed.

Vanuit de woonkamer kan men de keuken betreden die is uitgerust met een koelkast en vriezer, een kookplaat en een vaatwasser. Er zijn twee balkons, een voor de ochtend en de andere voor de avondzon.

Huurprijs is € 750, - Inrichting € 100, - Servicekosten € 75, - (inclusief Ziggo Internet) Storageroom € 50, -

Totaalprijs gemeubileerde huurprijs € 975, - excl. GWL

Borg 1 maand (afhankelijk van het inkomen)

Kantoorgeld € 395, - excl. VAT

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
60 m²
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Academielaan Tilburg

Extra informatie

Balkon
Kelder
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 750 p/m
Beschikbaar per
Direct