Advertentie verwijderd

Appartement Telefoonstraat in Tilburg

5038 DL Tilburg (Noord-Brabant)

€1.250 Huurprijs p.m.
200 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Algemeen Dit bijzondere object laat zich niet met andere objecten vergelijken! Het betreft een voormalig pakhuis uit 1913 en werd gebouwd als magazijn voor een manufacturenhandel in de Heuvelstraat. Later bood het pand onderdak aan een poppen- en speelgoedmuseum en is het pand op de gemeentelijke monumentenlijst geplaatst. Het pand straalt volop ambacht uit en is geschikt voor een uiteenlopend aantal bestemmingen. De huidige eigenaren willen het pand graag nieuw leven inblazen en bieden u een unieke kans om te werken en/of te wonen in het gezellige Tilburgse dwaalgebied.

Locatie Door simpelweg een afslag te nemen, dwaal je langs hele knusse etablissementen, trendy en vintage kledingzaken, een art-house bioscoop, een muziekpodium en een bijzonder theater. Het dwaalgebied ligt in het stadscentrum van Tilburg en wordt ingesloten door de Spoorlaan, Willem II-straat, Heuvelstraat en de Noordhoekring. Het dwaalgebied is de natuurlijke verbinding tussen meerdere deelgebieden: slechts een paar stappen leiden naar het kernwinkelgebied, de culturele as, de horecapleinen & straten of de Spoorzone.

Bereikbaarheid De bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend. Het centraal station van Tilburg ligt op loopafstand van het object. Via de Tilburgse cityring is het object ook vanuit allerlei richtingen goed bereikbaar met eigen vervoer.

Vloeroppervlakte Het object beschikt over twee verdiepingsvloeren en een zolderverdieping. Iedere vloer heeft een oppervlakte van circa 100 m2, totaal circa 200 m2 (exclusief zolderverdieping).

Wonen in een monumentaal pand

In dit prachtige pand kun je het wonen verdelen over 2 verdiepingen elk van 100 m2.

2e verdieping:

Prachtige badkamer met vrijstaand bad op pootjes, toilet, wastafel en douche. Daarbij ook nog met 2 aparte slaapkamers. Gehele verdieping voorzien van een prachtige houten vloer.

3e verdieping:

Koken in de nieuwe keuken kan op deze verdieping. De keuken is voorzien van een 5 pits fornuis met dubbele oven, dubbele keramische spoelbak, betegeld aanrecht en houten kasten. Een vaatwasser, koelkast en vriezer completeren de keuken. Op deze verdieping bevindt zich ook de woonkamer welke gelegen is aan de voorkant en heeft drie prachtige ramen die elk open kunnen. Vanuit hier via een vaste trap toegang tot de zolder.

Zolder: De ruime zolder loopt over de gehele lengte van het huis (18 meter). Deze zolder is goed te gebruiken als bergzolder of speelruimte voor kinderen. Hier zijn drie Velux dakramen en een raam aan de voorzijde.

Opleveringsniveau In overleg.

Parkeren Aan de achterzijde van het object is een ruim (particulier) parkeerterrein gelegen. De parkeerplaatsen kunnen afzonderlijk worden aangeboden al naargelang er plaatsen beschikbaar zijn.

Kale huur € 1.250,00

Waarborgsom: In overleg

Kantoorkosten: € 395,00 excl. BTW

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
200 m²
Perceeloppervlakte
153 m²
Inhoud
1600 m³
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Telefoonstraat Tilburg

Extra informatie

Bad
Lift
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.250 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar