Advertentie verwijderd

Kamer Oerlesestraat in Tilburg

5021 TS Tilburg (Noord-Brabant)

€485 Huurprijs p.m.
25 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Nette kamer te huur op een mooie lokatie in Tilburg Deze kamer is gelegen op de zolderverdieping van een net pand in de gewilde wijk Korvel. De wijk bevindt zich op een kleine afstand van het bruisende stadscentrum en het Centraal Station is daar ook gevestigd. Verder is de wijk erg centraal gelegen ten opzichte van de uitvalswegen, het Elisabeth-ziekenhuis, de woonboulevard en het prachtige groene Leypark.

Indeling en omschrijving kamer Tilburg: De kamer is voorzien van een nette laminaatvloer. Tevens beschikt deze kamer over een eigen keukenblokje met wastafel.

Het huis is voorzien van alle gemakken, zoals keuken, badkamer met douche en toilet, wasmachine, droger, hier mag u ter alle tijden gebruik van maken.

De gezamenlijke ruimtes worden schoongehouden door een interieur verzorgster.

De huurprijs van deze kamers in Tilburg bedraagt € 485,00 inclusief de kosten voor gas, water, elektra, televisie, internet en gemeentelijke heffingen. Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met een bedrag van €750,00

Voor meer informatie over het huren van deze nette kamer in Tilburg via RNC Wonen kunt u contact met ons opnemen via ********

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
25 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Oerlesestraat Tilburg

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 485 p/m
Beschikbaar per
Direct