Advertentie verwijderd

Appartement Transvaalplein in Tilburg

5021 TD Tilburg (Noord-Brabant)

€440 Huurprijs p.m.
28 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Algemeen: in een kleinschalig complex aan het driehoekige Transvaalplein nabij het centrum van Tilburg komt per 1 januari 2020 een knus 2-kamer appartement vrij van ca. ca. 28 m². Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van het pand. Er is op korte afstand een bushalte. Ook is er ruim voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Vanuit het appartement heb je een fenomenaal uitzicht over het park van het Transvaalplein, zoals zichtbaar op bijstaande foto.

Indeling: via de centrale entree, waarin de brievenbus en meterkast is opgenomen bevindt zich de trap naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping zijn twee appartementen gelegen. Een trap leidt naar de voordeur van het appartement op de tweede verdieping.

De woonkamer met open keuken, voorzien van kookplaat, afzuiging, gootsteen en kasten, heeft bovendien een grote dakkapel. Vanuit de woonkamer is de slaapkamer bereikbaar, ook hier is een grote dakkapel aanwezig. Vanuit de slaapkamer is de badkamer met modern betegelde douche en toiletruimte bereikbaar.

Samenvatting: de woning is voorzien van een moderne badkamer met thermostaatkraan en hangcloset. Op de slaapkamer is een aparte wastafel aanwezig en de gehele woning is voorzien van een lichte laminaatvloer. Ook de wanden en plafonds zijn in lichte tinten geschilderd. De radiatoren zijn voorzien van thermostaatkranen. Op de begane grond is een berging aanwezig die door meerdere appartementen wordt gedeeld. Hierin is plaats voor de kliko’s en fietsen van de bewoners.

De woning is geheel zelfstandig en heeft een eigen huisnummer, te weten Transvaalplein 33B. Huurtoeslag is derhalve mogelijk op dit adres.

  • Huurprijs: € 440,- per maand plus € 80,- voorschot servicekosten voor gas, water en elektra etc., in totaal dus € 520,- per maand;
  • Aanvaarding: per 1 januari 2020;
  • Borg: 1 maandhuur, dus € 520,-;
  • Werkende wasmachine blijft achter;
  • kast in slaapkamer blijft achter.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
28 m²
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Transvaalplein Tilburg

Extra informatie

Douche
Toilet in badkamer
Mechanische ventilatie
Dakkapel

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 440 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar