Advertentie verwijderd

Appartement Tongerlose Hoefstraat in Tilburg

5046 NE Tilburg (Noord-Brabant)

€580 Huurprijs p.m.
25 m²

Over deze woning

Te huur per 1 oktober 2020 studio aan de Tongerlosehoefstraat in Tilburg.

Op fietsafstand van de Universiteit, het stadscentrum en diverse hogescholen gelegen studio op de 2e verdieping van een woning, met gedeelde achtertuin. woonoppervlakte 25m²

Indeling en nadere omschrijving:

Begane grond:

Entree met toiletruimte, meterkast en trapopgang. Via de achterom is de tuin bereikbaar welke is voorzien van een fietsenberging.

Studio op de 2e verdieping:

De gehele tweede verdieping behoort toe aan de studio. In het voorste gedeelte is de keuken (nieuw) geplaatst welke is ingericht met een boiler, spoelbak, koelkast en twee elektrische kookpitten.

Tevens is er ruimte voor de opstelling van de wasmachine, eventueel vaatwasmachine en de droger. Vanuit deze ruimte is de douchecabine te betreden. De studio is nader onderverdeeld in twee kamers van ca 9,5m² een van de kamers is aan de voorzijde gelegen voorzien van een dakkapel met Velux dakraam. De kamer aan de achterzijde heeft eveneens een dakkapel met Velux dakraam, tevens is hier de aansluiting voor televisie aanwezig.

Bijzonderheden:

Goede locatie, nabij de universiteit, HBO opleidingen en het stadshart. Toiletruimte wordt gedeeld met de overige studio's.

Voor gas, water en elektriciteit word een bedrag van €100,- gerekend. Wanneer hier een tweede persoon bij komt word dit €125,-. Inclusief prijs €680,00 incl g/w/e internet en tv.

De inkomenseis bedraagt een (gezamenlijk) brutoloon/inkomsten uit een vaste baan van minimaal 3 x de huurprijs. Indien inkomen niet voldoet aan de norm kan men een borgsteller aanbrengen. Als onderdeel van de beoordeling van een huurder wordt een ID-/kredietcheck gedaan.

Als je geïnteresseerd bent neem dan even contact met ons op: Telefoon: telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Whats app: telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Email: emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Woonoppervlakte
25 m²
Adres
Tongerlose Hoefstraat Tilburg

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 580 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar