Advertentie verwijderd

Studio Megenstraat in Tilburg

5045 KE Tilburg (Noord-Brabant)

€645 Huurprijs p.m.
19 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Nette semi-studio te huur op een mooie locatie in Tilburg

Opnieuw kunnen we een hele leuke ruime nieuwe studio in de Reeshof aanbieden! Ben je op zoek naar een woning met een mooie uitstraling en een goede ligging, dan is deze studio wellicht jouw nieuwe plek!

De Reeshof heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een populaire woonlocatie. Zo zijn er meerdere winkelcentra, vele sportfaciliteiten, diverse onderwijsinstellingen en zelf een NS Station. sinds enige jaren is het Tangent gereed en via deze rondweg is de ontsluiting van de wijk uitstekend. Je bevind je snel op de A58 of op de uitvalswegen richting Waalwijk. Kortom, de combinatie van woning en locatie maken dit een heerlijke plek om te wonen.

** Indeling en omschrijving semi-studio Tilburg:**

** **

Deze onlangs volledig gerenoveerde semi-studio is voorzien van een mooie nieuwe laminaatvloer en is gelegen op de eerste verdieping aan de voorzijde van het pand. De semi - studio beschikt over een eigen badkamer met wastafel, douche en toilet.

De gezamenlijke keuken die wekelijks wordt schoongemaakt beschikt over diverse luxe inbouwapparatuur zoals een combi-oven, kookplaat en vaatwasser.

Er is een wasmachine en droger aanwezig voor gezamenlijk gebruik.

Ook is er een ruime berging aanwezig waar je een fiets of brommer makkelijk kunt plaatsen.

De huurprijs van deze semi-studio in Tilburg bedraagt € 645,00 inclusief de kosten voor energie, televisie, internet en gemeentelijke heffingen. Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met een bedrag van € 1000,00.

Voor meer informatie over het huren van deze semi-studio in Tilburg via RNC Wonen kunt u uiteraard contact met ons opnemen emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
19 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Megenstraat Tilburg

Extra informatie

Kelder

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 645 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar