Advertentie verwijderd

Appartement Wilhelminapark in Tilburg

5041 EJ Tilburg (Noord-Brabant)

€1.000 Huurprijs p.m.
75 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

DE APPARTEMENTEN Authentiek, maar toch modern Het pand van D’n Wilhelm stamt uit 1936, maar is volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. In totaal zijn er zeven appartementen: per verdieping twee en één op de zolderetage. De appartementen op de begane grond en aan de achterkant van het gebouw beschikken over een dakterras of tuin. De andere twee woningen zijn gelegen op het zuiden en hebben een prettige lichtinval.

Gemeenschappelijke ruimtes De hal is via de straatkant bereikbaar en ook eenvoudig toegankelijk met een rollator. Vanuit daar heeft u toegang tot de nieuwe lift, die op alle verdiepingen aanwezig is, en kunt u per trap ieder verdieping bereiken. Bij de voordeur hangt een intercom met videophone zodat de bewoners vanuit hun eigen appartement kunnen zien wie er aanbelt. Het hele pand is voorzien van nieuwe elektra en cv-installaties en heeft (brand)veiligheidsklasse A dankzij nieuw hang- en sluitwerk, een aansluiting met de brandmeldcentrale en een brandwerende scheiding tussen de appartementen. Achter het pand wordt per woning één parkeerplaats gerealiseerd en bevindt zich een gezamenlijke fietsenstalling. In de kelder wordt voor iedere woning een bescheiden opbergruimte gerealiseerd voor zaken die u niet dagelijks nodig heeft. Modern en praktisch

De woningen hebben een oppervlakte van 50 tot 75 vierkante meter en zijn goed toegankelijk door het weglaten van dorpels (linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. de badkamer). Elke woning heeft een luxe afwerking met een aparte toilet en een frisse badkamer met inloopdouche die vanuit de slaapkamer toegankelijk is. Er is gekozen voor een praktische pvc-vloer met houtstructuur en visgraatpatroon. De wanden en plafonds zijn gestuukt en hebben elk een eigen witte tint, sfeervol op elkaar afgestemd. De all-in keukens met composiet aanrechtblad zijn van alle gemakken voorzien en geven met hun lichte kleur de woning meer cachet. De keukens zijn van alle gemakken voorzien, zoals een inductieplaat, koelkast met vriesvak, vaatwasser en combi-oven. De appartementen worden naar verwachting half maart 2020 opgeleverd. Een overzicht van de huurprijzen* per maand. Begane grond links: € 1050,- Begane grond rechts: € 1150,- Eerste verdieping voorkant: € 1000,- Eerste verdieping achterkant: € 1150,- Tweede verdieping voorkant: € 1000,- Tweede verdieping achterkant: € 1050,- Derde verdieping: € 1200,-

Indien gewenst is er per appartement een parkeerplaats beschikbaar voor € 75,- per maand.

  • Prijzen zijn exclusief gas, water, licht en servicekosten Service- en energiekosten

Omdat D’n Wilhelm een klassiek pand betreft, is er bij de bouw gefocust op duurzaamheid en wordt er gestreefd naar energielabel A. Zo is er grotendeels nieuw isolerend dubbelglas geplaatst, is er nieuwe wand-, dak en vloerisolatie toegepast en is er op de begane grond vloerverwarming aangelegd.

Elk appartement heeft een eigen (deel)bemetering voor gas, water en elektra. Zo worden alleen de daadwerkelijk gebruikte kosten verrekend. Voor het energiegebruik, de schoonmaak en het (technische) onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes, zullen er servicekosten worden gerekend.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
2020
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
75 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Wilhelminapark Tilburg

Extra informatie

Balkon
Lift
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.000 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar