Advertentie verwijderd

Studio Leenherenstraat in Tilburg

5021 CH Tilburg (Noord-Brabant)

€620 Huurprijs p.m.
24 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Leuke semi-studio te huur op een mooie locatie in Tilburg

Deze leuke studio is gelegen in de buurt Broekhoven. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Tilburg, loopafstand van een supermarkt en fietsafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 5 minuten rijden.

Indeling en omschrijving semi-studio Tilburg:

Deze leuke gerenoveerde semi-studio is 24m2 en is gelegen op de tweede verdieping van de woning. De semi-studio beschikt over een nette laminaatvloer. De ruimte is voorzien van een grote dakkapel waardoor het veel lichtinval ontstaat. Ook is er een keukenblokje aanwezig.

De semi-studio beschikt over een eigen badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. (op de foto's is een dubbele wastafel te zien, dit is nu een enkele wastafel met een toilet).

De gezamelijke ruimtes, zoals de keuken wordt schoongehouden door een interieurverzorgster.

De huurprijs van deze semi-studio in Tilburg bedraagt € 620,00 inclusief de kosten voor energie, televisie, internet en gemeentelijke heffingen. Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met € 620,00.

Voor meer informatie over het huren van deze semi-studio in Tilburg via RNC Wonen kun je contact met ons opnemen via emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
24 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Leenherenstraat Tilburg

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 620 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar