Advertentie verwijderd

Appartement Groeseindstraat in Tilburg

5014 LV Tilburg (Noord-Brabant)

€1.000 Huurprijs p.m.
54 m²
2 kamers

Over deze woning

Gelegen in Tilburg ligt dit bijzondere 2-kamer appartement in de Groeseindstraat. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 54 m2, is gebouwd in 2007 en heeft een energielabel A.

Leuk wonen in Tilburg. Dat kan goed in deze buurt. Groeseindstraat is gelegen in de buurt Sint Pieterspark. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Tilburg, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 6 minuten rijden.

Indeling: de woning bestaat uit twee kamers waarvan één slaapkamer. Daarnaast is er een badkamer en een apart toilet te vinden in de woning. De woning is voorzien van een eigen parkeerplek achetr een gesloten hek met een berging van 6m2. Verder word de woning verhuurd inclusief laminaatvloer, wasmachine, badkamermeubel, vaatwasser en goodijnen.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Woonoppervlakte
54 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Groeseindstraat Tilburg

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.000 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar