Advertentie verwijderd

Studio Professor Gimbrerelaan in Tilburg

5037 EH Tilburg (Noord-Brabant)

€595 Huurprijs p.m.
23 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Ruime semi-studio te huur op een mooie locatie in Tilburg

De semi-studio is gelegen in de gewilde wijk de Reit op korte loopafstand naar alle wijkvoorzieningen, zoals basisscholen, winkelcentrum, huisartspraktijk, fysiotherapeut, apotheker, markt, bushalte etc. Met de fiets, bus of auto bent u binnen 5 à 10 minuten in het centrum van Tilburg of bij een van de nabij gelegen winkelcentra "De Westermarkt" of "Burgemeester van de Mortelplein". De semi-studio is gelegen nabij de Ringbaan West die u snel toegang verschaft tot de diverse snelwegen.

Indeling en omschrijving semi-studio Tilburg:

** ** De semi-studio is ongeveer 23 m2 en is voorzien van een nette laminaatvloer en beschikt over een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel.

Er is een gezamelijke keuken en deze wordt schoongehouden door een interieur verzorgster. Ook mag u gebruik maken van de wasmachine en droger.

De huurprijs van deze semi-studio in Tilburg bedraagt € 595,00 inclusief de kosten voor energie, televisie, internet en gemeentelijke heffingen. Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met € 1.000,00.

Voor meer informatie over het huren van deze kamer in Tilburg via RNC Wonen kunt u contact met ons opnemen via emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
23 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Professor Gimbrerelaan Tilburg

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 595 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.