Verhuurd

Appartement Molenstraat in Tilburg

5014 NE Tilburg (Noord-Brabant)

€710 Huurprijs p.m.
42 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

LEUK EN INSTAPKLAAR 2 KAMER APPARTEMENT MET BERGING. HUURPRIJS IS EXCLUSIEF BERGING EN ENERGIE (berging € 75,-- p/mnd= verplicht)!!

HUURTOESLAG MOGELIJK!

Het appartementencomplex met lift ligt op de hoek Molenstraat en de Noord-Besterdstraat nabij het Paduaplein. Dichtbij het centrum en ringbanen van Tilburg.

Omschrijving: Centrale entree met bellentableau, brievenbussen en trappenhuis met liftinstallatie. Via de Noord-Besterdstraat heb je toegang via een afsluitbare poort naar de binnenplaats voorzien gemeenschappelijke fietsenstalling en containerruimte.

Indeling appartement: Entree/hal met laminaatvloer, intercom, thermostaat en meterkast. Binnengekomen tref je aan de rechterzijde de zeer verrassend ruime net afgewerkte slaapkamer voorzien van laminaatvloer, tv-aansluiting en raampartij uitkijkend op het binnenterrein.

Aan de linkerzijde is de betegelde badkamer gelegen met douchecabine v.v. thermostatische kraan, wandcloset, meubel met wastafel v.v. mengkraan, spiegel en planchet. Tevens tref je hier de opstelling van de cv-ketel alsmede de mechanische ventilatie.

Vanuit de woonkamer met open keuken heb je uitzicht op het zuidwesten door de grote raampartij met Frans balkon v.v. transparant windscherm.

Woonkamer is netjes afgewerkt en heeft een mooie laminaatvloer. De open keuken heeft een lichte in hoogglans afgewerkte keuken in hoekopstelling met aanrechtblad v.v. spoelbak met mengkraan, multiplex achterblad, drie inbouwspots, inductiekookplaat (4-pits), rvs-circulatiekap, combi/oven/magnetron en koelkast en vriezer (3 vakken). Mogelijkheid voor opstelling wasmachine of vaarwasmachine.

Bijzonderheden:

  • Modern instapklaar tweekamerappartement
  • Volledig geïsoleerd
  • Kunststof kozijnen (draai/kiep) met dubbele beglazing
  • Intercominstallatie
  • Fraaie hoogwaardige hoogglans keuken en vloerafwerking
  • Zeer royale slaapkamer
  • Frans balkon met transparant windscherm gesitueerd op het zuidwesten
  • Gemeenschappelijke fietsenstalling en containerruimte
  • Centrale ligging t.o.v. het Stadscentrum, de Besterd, Centraal station en de Albert Heijn XL
  • Goede bereikbaarheid

Huurder zal voor ondertekening van huurcontract aan verhuurder overhandigen; kopie van legitimatiebewijs, laatst ontvangen loonstrook, werkgeversverklaring en "bewijs van goedgedrag".

Verhuurder zal/kan het huurbedrag voor de aanvang van de nieuwe maand via automatische incasso afschrijven. Huurder zal hieraan alle medewerking verlenen en zorgdragen voor voldoende saldo op de door hem opgegeven bankrekening.

Bewoning maximaal 2 personen, onderverhuur is niet toegestaan.

Huisdieren (klein) zijn alleen toegelaten met schriftelijke toestemming van verhuurder. Verhuurder heeft ten alle tijden het recht om bij overlast huisdieren te verbieden en/of te laten verwijderen.

Een maand waarborgsom, te weten een bedrag eenmaal de maandhuur met voorschoten energie. Deze waarborgsom dient bij ondertekening huurovereenkomst te zijn voldaan.

Bij onwettig gebruik van deze woonruimte heeft de verhuurder het recht om deze huurovereenkomst per direct te ontbinden zonder opzegtermijn. Alle hieraan verbonden kosten en/of herstellingskosten zullen aan huurder in rekening gebracht worden.

Huurder dient zelf zorg te dragen voor de voor hem benodigde verzekeringen. Aansprakelijkheidsverzekering is verplicht!

Verhuurder zal een huurderscheck vooraf laten uitvoeren bij een deskundig bureau.

Voorbehoud: Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Genoemde maten en jaartallen zijn slechts indicaties.

Aanvaarding in overleg.

U wordt aangenaam verrast door dit appartement. Voor een vrijblijvende bezichtiging kunt u contact opnemen met TOON MAKELAARDIJ, 06-54653449 of info@toonmakelaardij.nl.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
42 m²
Inhoud
138 m³
Aantal slaapkamers
1
Aantal kamers
2
Adres
Molenstraat Tilburg

Extra informatie

Kabel TV
Lift
Opslagkamer
Mechanische ventilatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 710 p/m
Beschikbaar per
19 november 2016