Advertentie verwijderd

Huis Maaspont in Urmond

6129 ND Urmond (Limburg)

€950 Huurprijs p.m.
128 m²
4 kamers
Kaal

Over deze woning

Introductie

Aan het mooie Julianakanaal, in het voormalige nieuwbouwplan 'Kanaalboulevard', ligt deze comfortabele patiowoning. Een levendige en gevarieerde woonwijk, waar jong en oud samenleven. Een ideale woning voor een gezin, maar zeker ook geschikt voor senioren omdat deze woning levensloopbestendig is vanwege de slaapkamer en compleet ingerichte badkamer op de begane grond.

De woning beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers en een gezellige patiotuin.

Urmond ligt op enkele autominuten van de gezellige winkelsteden Geleen en Sittard. Het dorp kent een lange historie en een gedeelte is dan ook benoemd tot beschermd dorpsgezicht. Voor de inwoners een veilige en knusse woonomgeving in een oase van rust en groen. De gemoedelijkheid evenals de kindvriendelijkheid die de wijk met zich meebrengt, vormen een prettig 'dorps' karakter. Tevens zijn de verbindingen met de autosnelweg A2 en het openbaar vervoer in de directe nabijheid.

Kortom heerlijk wonen in luxe en comfort!

Begane grond

De woning is zeer ruim van opzet. In de woonkamer met schuifpui naar de patiotuin, bevindt zich de trap naar de 1e verdieping. De compleet uitgeruste en moderne keuken is semi-open en ligt aan de voorzijde van de woning.

Vanuit de gang heeft u toegang tot de slaapkamer, de badkamer met douche en wastafel, het separate toilet, de patiotuin en de berging. De slaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning en is ruim van opzet. De berging is zowel inpandig als via de oprit voor de woning te bereiken. In de berging zijn de aansluitingen voor het witgoed gerealiseerd. De begane grond is voorzien van vloerverwarming.

1e Verdieping

Op deze verdieping zijn 2 royale slaapkamers, een berging en een badkamer met douche, wastafel en 2e toilet gerealiseerd. Tevens treft u hier de cv-aansluitingen en de warmtet erugwin (WTW) installatie aan. De WTW zorgt voor een prettig klimaat en luchtzuivering in de woning.

Bijzonderheden

Luxe afgewerkte keuken en badkamer;2 badkamers;3 slaapkamers;Onderhoudsarme patiotuin;De begane grond is voorzien van vloerverwarming;Voorzien van HR ketel en WTW installatie;Oprit naast de woning met toegang naar de berging;Mooie groene leefomgeving;Optimale isolatie;Alle genoemde maten zijn circa maten;Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Energielabel

Er is een energielabel aanwezig.

Inkomensnorm

Om voor deze woning in aanmerking te komen, dient u over een bruto (gezamenlijk) maandinkomen te beschikken van euro3.800,00 waarbij een eventueel 2e inkomen voor de helft wordt meegerekend.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Bouwjaar
2001
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
128 m²
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Maaspont Urmond

Extra informatie

Tuin
Bad
Kelder
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 950 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar