Advertentie verwijderd

Appartement Biltstraat in Utrecht

3572 AT Utrecht (Utrecht)

€1.250 Huurprijs p.m.
66 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

928192

Deze woning is nog beschikbaar.

Bezichtigingen zijn veelal ook mogelijk in de avonduren en weekenden. Wilt u deze woning bezichtigen? Stuur ons een bericht via de button op deze website.

Vragen over de woning? Voor al deze vragen kunt u bij de verhuurder terecht.

****************

OMSCHRIJVING

NEDERLANDS

Gemeubileerd 3-kamerappartement op heerlijke locatie (gestoffeerd evt. in overleg)!

Ligging: Gelegen in de gezellige Biltstraat, met supermarkten en horecagelegenheden volop! Centrum om de hoek, Uithof en centraal station op fietsafstand. Openbaar vervoer op loopafstand. Kortom, ideale ligging!

Appartement: Dit appartement bevindt zich op de 2e verdieping. Gezamenlijke entree met intercom, trappenhuis en lift. Dichte galerij naar het appartement. Het appartement is in zijn geheel verbouwd in 2017, waardoor alles in nieuwstaat is. Ruime hal met voldoende kapstokken en ingebouwde halkasten voor opslag. Kleine slaapkamer gelijk in de hal bij binnenkomst. De badkamer is ingericht voor twee, met een extra brede wasbak. Heerlijk luxe douche met o. a. waterval functie en massagestralen. Apart toilet. Ruime, open woonkamer met uitzicht op de gezellige Biltstraat, de prachtige monumentale panden, en binnen ook nog op een grote, moderne open keuken. Voedselliefhebbers opgelet! De apparatuur is van de beste kwaliteit, met een luxe ingebouwde vaatwasser en een extra grote inductiekookplaat. Ook een gigantische dubbeldeurs Amerikaanse stijl koel- en vrieskast, en maar liefst twee ovens (één extra luxe met o. a. grill en stoom functie, en één combi oven / magnetron). Keukenaanrecht van prachtig maatwerk steen. Extra brede vensterbank in de woonkamer waar je heerlijk kan loungen. De woonkamer en keuken geven ook nog toegang tot ruim balkon. Grote slaapkamer aan achterzijde van het gebouw.

Bijzonderheden:

  • Exclusief water en elektriciteit
  • Inclusief internet, TV, verwarming, servicekosten, glas en opstalverzekering, stoffering, meubilair
  • Katten toegestaan
  • Gezamenlijke fietsenberging in de onderbouw

ENGLISH Furnished 3-room apartment, lovely location (non-furnished can be discussed).

Location: On the lively Biltstraat, with supermarkets, bars and restaurant galore! City center is right around the corner, the Uithof and the central station are at cycling distance. Public transport is at walking distance. In short; ideal location!

Apartment: The apartment is on the second floor. Shared entrance with stairs and elevator. Closed gallery tot he apartment. Hallway with plenty of hanging space and built in hall cubboards. Small bedroom directly to your left when entering. Bathroom is fit for two, with an extra broad sink. Lovely shower which also has a waterfall and massage setting. Seperate toilet. Roomy, open living with a view of the Biltstraat, the beautiful monumental buildings. Extra broad windowsill for lounging. Large, luxury open kitchen perfect for foodies. Highest quality electronics, like a build in dish washer, extra large induction cooking plate and a huge double door American fridge and freezer. Not one, but two ovens (one extra luxurious with, e. g. a grill and steam function, and the other is a regular oven / microwave). Kitchen counter made of beautiful stone. Kitchen and living also give access to balcony. Seperate master bedroom.

Particularities:

  • Excluding water and electricity
  • Including internet, TV, heating, service costs, furniture
  • Cats are allowed
  • Shared bicycle shed downstairs

****************

VOORWAARDEN

Huurprijs De genoemde huurprijs is exclusief G/W/L, maar inclusief eventuele servicekosten.

Instaphuurprijs De verhuurder rekent de eerste maand een instaphuurhuurprijs, deze is eenmalig € 195,- hoger. Meer informatie over instaphuurprijs op onze website.

Borg Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een borg aan de verhuurder verschuldigd.

Overbruggingsverhuur Deze woning wordt verhuurd middels Overbruggingsverhuur. Dit is de tijdelijke verhuur van een te koop staande woning op grond van de Leegstandwet. Geen wachttijden en keurig nette woningen voor een betaalbare huur.

Huurperiode De te sluiten huurovereenkomst geldt voor een minimale huurtermijn van 6 maanden, en maximaal voor de duur van de leegstandwet vergunning.

Inkomensnorm Uw bruto gezinsinkomen dient circa 4 x de huurprijs te bedragen. Bij onvoldoende inkomen is er de mogelijkheid om een hogere borg te voldoen.

Verhuur vindt altijd plaats onder voorbehoud van goedkeuring van de bank en verkrijging van de vergunning van de gemeente. Tijdens de aanvraagprocedure bestaat de mogelijkheid dat de woning alsnog wordt verkocht.

**************** Op naam zetten gas en elektra? Bij de woningtoewijzing moeten de nutsvoorzieningen op naam van huurder worden gezet. Kandidaat huurder / geïnteresseerde geeft door te reageren op een woning ook toestemming om via ons alvast op de hoogte te worden gebracht van de voordeligste energieleveranciers.

Disclaimer Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de verstrekte informatie en de actualiteit daarvan, dient u contact op te nemen met ons. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
1970
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
66 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Biltstraat Utrecht

Extra informatie

Balkon
Terras
Lift
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.250 p/m
Beschikbaar per
Direct