Advertentie verwijderd

Appartement Burgemeester Reigerstraat in Utrecht

3581 KN Utrecht (Utrecht)

€845 Huurprijs p.m.
34 m²
2 kamers
Kaal

Over deze woning

Aan een van de gezelligste winkelstraten van Utrecht bieden wij per direct dit gemeubileerde 2 kamer appartement (35m2) met balkon en gedeelde badkamer aan.

De Burgemeester Reigerstraat is een gezellige winkelstraat die samen met de Nachtegaalstraat de verbinding vormt tussen Utrecht-Oost en het centrum van de stad. Beide straten behoren tot de oudste winkelstraten van Utrecht. In de straat tref je een grote Albert Heijn aan met aan de overkant een bushalte. Elke 10 minuten brengt lijn 3 je naar het centraal station of stadion Galgenwaard. In de straat bevindt zich tevens een huisartsenpraktijk en aan het begin van de straat een postkantoor. De Burgemeester Reigerstraat verbindt het Wilhelminapark met de Maliebaan. Vanaf het Wilhelmina park herken je direct de klassiek, traditioneel gebouwde herenhuizen.

Indeling: 1e verdieping Entree, Via de zware eiken voordeur, vestibule met glas-in-lood ramen, kom je de gemeenschappelijke gang met toegang tot kelder met opslagruimte en wasmachine-/droger opstelling en gezamenlijke tuin.

1e verdieping U komt binnen in de ruime woonkamer met toegang tot het balkon en slaapkamer. De woonkamer is voorzien van een open keuken met 4 pits gasplaat, koelkast en wasbak. U deelt de badkamer v. v. wastafel en douche ruimte met 1 ander persoon. De apart slaapkamer is aan de achterzijde van het pand gelegen en is voorzien van een wastafel.

Bijzonderheden:

  • Woonoppervlakte is 35m2
  • Kale huurprijs € 845,-
  • Kosten gebruikerslasten g/w/e internet en tv €150,-
  • Inrichting: gemeubileerd
  • De woning is alleen te huur voor expat/buitenlandse student, die voor bepaalde tijd wilt huren
  • Roken en huisdieren niet toegestaan
  • Waarborgsom gelijk aan 1 maand huur
  • Aanvaarding per 1 maart 2019

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u mailen naar hedwig@makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. nl

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
34 m²
Inhoud
90 m³
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Burgemeester Reigerstraat Utrecht

Extra informatie

Kelder
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd onder voorbehoud
Laatste huurprijs
€ 845 p/m
Beschikbaar per
Direct