Deze advertentie is alleen voor jou zichtbaar, omdat de advertentie niet is gepubliceerd.

Advertentie verwijderd

Appartement Zuilenstraat in Utrecht

3512 NB Utrecht (Utrecht)

€1.195 Huurprijs p.m.
50 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Prachtige 2-kamer appartement beschikbaar aan de Zuilenstraat van ca. 50m2 beschikbaar per 15-april 2019 voor € 1.195,- exclusief.

Omschrijving Dit appartement is gelegen in een prachtig gerenoveerd pand in het centrum van Utrecht. Bij binnenkomst via de gezamenlijke entree gaat u naar de 2e verdieping waar u binnenkomt in de hal. Deze biedt toegang tot de ruime woonkamer aan de voorzijde met open keuken. Deze keuken is v.v. een koelkast en linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. een trap in het appartement gaat u naar de 3e verdieping waar zicht de slaapkamer bevindt. Vanuit de slaapkamer heeft u ook toegang tot het dakterras van ca. 8m2. Er is een separaat toilet en een aparte berging met wasmachine aansluiting. Het gehele appartement is voorzien van een keurige nieuwe laminaatvloer.

**Locatie ** De ruim 100 meter lange Zuilenstraat loopt van de Lange Nieuwstraat naar de Nieuwegracht met de Quintijnsbrug. Ze ontleent volgens het straatnaambordje haar naam aan het geslacht Van Zuylen van Nievelt. Mogelijk bestond de straat reeds rond 1300. In de late middeleeuwen viel dit gebied onder het gerecht van de nabijgelegen Paulusabdij. U bevindt zich midden in het stadscentrum welke is omgeven door vele winkels, cafés en restaurants. Het Centraal Station Utrecht is op loopafstand gelegen van dit appartement. Ook kunt u in de directe omgeving terecht voor de dagelijkse boodschappen.

Bijzonderheden** ** - Klik hier voor omgevingsinformatie.

  • Maximaal aantal personen: 2.
  • Huisdieren niet toegestaan.
  • Totale oppervlakte ca. 50m2.
  • Eindschoonmaak verplicht.
  • Borg gelijk aan 2 maanden huur.
  • Huurtermijn bepaalde tijd.
  • Eenmalige servicekosten € 295,- exclusief 21% BTW.
  • Beschikbaar per 15-april 2019.

**Prijs ** € 1.195,- per maand exclusief g/w/e, kabel tv, servicekosten en gemeentelijke belastingen. Inclusief stoffering en keukenapparatuur.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 12 maanden. Bij een kortere huurperiode kan er sprake zijn van een verhoging.

Voor meer informatie en bezichtigingen kunt u contact met ons opnemen.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
50 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Zuilenstraat Utrecht

Extra informatie

Dakterras

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.195 p/m
Beschikbaar per
Direct