Deze advertentie is alleen voor jou zichtbaar, omdat de advertentie niet is gepubliceerd.

Advertentie verwijderd

Appartement Donkerstraat in Utrecht

3511 KB Utrecht (Utrecht)

€1.250 Huurprijs p.m.
75 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Ruim en licht appartement in het hart van Utrecht. Modern wonen in een prachtig monumentaal pand!

Huurprijs: € 1250,00 exclusief servicekosten Beschikbaar per: 9 april 2019 Staat: Gestoffeerd

Servicekosten: € 226,00 inclusief G/W/E Bij de totale servicekosten zit tevens inbegrepen: elektra gemeenschappelijke ruimten, tuinonderhoud, ontstopping riolering en glasverzekering. Internet en televisie kan op eigen naam worden afgesloten.

Het appartement: Een mooi en licht appartement bestaande uit een ruime woonkamer met open keuken, een badkamer en een ruime vide verdieping als slaapkamer.

De originele hoge ramen zorgen ervoor dat zowel de woonkamer als de vide verdieping veel daglicht genieten en geven een ruimtelijk gevoel. De woonkamer heeft een open keuken. De badkamer heeft een douche, wastafel, toilet. De slaapkamer is zeer ruim van opzet en heeft door de vide een speels uitzicht over de woning.

Er is een gezamenlijke binnentuin en centrale fietsenstalling.

Locatie: Wil je kunnen genieten van alles wat het centrum van Utrecht te bieden heeft? Dan is dit de perfecte locatie! Gelegen tussen Oudegracht, Mariaplaats en Hoog Catharijne vindt je winkels, restaurants, terrassen en centraal station om de hoek. Modern wonen in een eeuwenoud en uniek pand kan in Huis Zoudenbalch.

Historie Huis Zoudenbalch: In het centrum van Utrecht staat aan de Donkerstraat een uniek monumentaal pand wat vast al eens jouw aandacht heeft gegrepen. Het fraaie stadskasteel aan de Donkerstraat werd in 1467 gebouwd in opdracht van Evert Zoudenbalch. Daarna heeft het diverse bestemmingen gehad, als aalmoezeniersgebouw en secretariaat van de Katholieke kerk, ambachtsschool en pakhuis met toonzalen van middenstanders, met als laatste, tot 2008, bewoner de Stichting Natuur en Milieu. In 1903 werd het pand door brand verwoest. De karakteristieke neogotische gevel van Namense steen, kantelen, kruiskozijnen, glas in lood ramen met de rode luiken, alles is in originele stijl hersteld tijdens de renovatie. In 2011 is Huis Zoudenbalch volledig gerenoveerd en omgebouwd tot een complex met 24 unieke appartementen. De appartementen zijn allemaal verschillend en volledig geïsoleerd. Er is een gemeenschappelijke binnentuin en een centrale fietsenstalling.

Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Voorbehoud gunning eigenaar/verhuurder.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
75 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Donkerstraat Utrecht

Extra informatie

Garage
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.250 p/m
Beschikbaar per
Direct