Advertentie verwijderd

Appartement Springweg in Utrecht

3511 VT Utrecht (Utrecht)

€975 Huurprijs p.m.
60 m²
2 kamers
Kaal

Over deze woning

Leuke woning te huur aan de Springweg! Het 2-kamer appartement is gelegen over de begane grond met aan de achterzijde een tuin. De woonkamer aan de voorzijde met open keuken heeft een totale oppervlakte van 24 M2 en is afgewerkt met een houten vloer. Aan de achterzijde bevindt zich de slaapkamer van 8 M2 met toegang tot de badkamer met douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Achterin de tuin is een aparte berging aanwezig die tevens via een achterom te bereiken is. Onder de woning is een ruime kelder gelegen van maar liefst 45 M2.

Het is een knus appartement met tuin op een top locatie. Meldt u snel aan voor een bezichtiging. Huurprijs: € 975,- per maand (u dient zelf elektra, gas, water, internet etc af te sluiten) Waarborgsom: € 1.950,- Administratiekosten: € 125,- Vereist bruto inkomen per maand: € 2.925,- Niet geschikt voor woning delers. Er worden goederen ter overname aangeboden. Gunning eigenaar. De woning is per direct te huur.

Indien u niet aan de inkomenseis voldoet heeft het geen nut om u aan te melden voor een bezichtiging. Uw loon wordt berekend aan uw huidige inkomen uit loondienst of pensioen. Andere inkomsten of toeslagen worden niet meegerekend. Indien u een eigen onderneming heeft dan wordt uw maandelijks gemiddelde inkomen berekend over de jaarcijfers van de afgelopen 3 jaar. Wij accepteren geen garantstellers, hogere borg, spaargeld, eigen vermogen etc. U dient zelf als nieuwe huurder het inkomen te hebben uit werk.

U kunt zich aanmelden voor een bezichtiging door een email te sturen naar e. fischer@mhm. nl

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
60 m²
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Springweg Utrecht

Extra informatie

Tuin

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 975 p/m
Beschikbaar per
Direct