Advertentie verwijderd

Appartement Nobelstraat in Utrecht

3512 EN Utrecht (Utrecht)

€820 Huurprijs p.m.
27 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Adres en plaats: Nobelstraat Utrecht

Huurprijs: € 820,- per maand (inclusief voorschot gebruikerslasten)

Omschrijving: Gelegen in het Centrum en op loopafstand van alle winkels en horeca ligt deze leuke studio met eigen voorzieningen. De woonruimte is gelegen op de tweede verdieping en heeft een woon/slaapkamer met halfopen keuken, eigen recent vernieuwde badkamer en apart toilet.

Bijzonderheden:

  • De huurprijs is € 820,- inclusief voorschot gebruikerslasten
  • Profiel huurkandidaat: maximaal 2 personen
  • Aanvaarding: in overleg/op korte termijn mogelijk
  • Totale oppervlakte: circa 27 m2
  • De verhuurperiode is voor onbepaalde tijd
  • De waarborgsom is gelijk aan 2 maand huur
  • De bovenvermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.
  • Interesse in deze woning? Neem gerust uw eigen aanhuurmakelaar mee.

Indien er geen geschikte woonruimte op onze website staat, kunt u overwegen om ons een opdracht te geven om voor u een geschikte woning te vinden in de markt. Dit zijn niet de woningen die op onze website te huur worden aangeboden, want voor deze woningen hebben wij al een verhuur-opdracht gekregen van desbetreffende verhuurders/eigenaren.

Zoeken Voor onze klanten zijn wij constant op zoek naar geschikte woningen in de markt. Wij struinen dagelijks alle websites af voor advertenties van woningaanbod van professionele vastgoedbedrijven en beheerders, verhuurmakelaars en (kleine) particuliere vastgoedbeleggers.

Matchen De basis van een goede match is een duidelijk zoekprofiel en goed luisteren naar je klant. Dankzij onze geavanceerde CRM kunnen we de woningen die elders zijn vrijgekomen en door derden worden aangeboden koppelen aan de zoekwensen van onze klanten.

Opdracht tot Dienstverlening (OTD) Wanneer u ons een opdracht geeft treden wij namens u op en begeleiden wij u bij het gehele aanhuurtraject van A tot Z. Een opdracht is vrijblijvend omdat wij werken op basis van No-Cure No-Pay. Dit houdt in dat u alleen bij een succesvolle bemiddeling kosten verschuldigd bent. Meer informatie hierover kunt u vinden bij Aanhuur. Uiteraard kunt u ook telefonisch vrijblijvend contact opnemen, telefoon: telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of mailen naar: emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Langs komen op kantoor is ook mogelijk.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
27 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Nobelstraat Utrecht

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 820 p/m
Beschikbaar per
Direct